Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2011. december 15., csütörtök

2008.03.03. - Tokyo Friend Park II - Yamashita Tomohisa




Nos, találtam nektek egy szuper kawaii Pi showt. :) ~ Ha ezt tetszik, akkor még keresek más műsorokat is, mert én személy szerint imádom őket. :3 ~ Nagyon örülök, hogy Pi végre kapott egy ágyat...XD Bár ez három éve volt, most azt mondta, megint kell egy új.. :D Valaki vegyen már neki...x33 ~ És megtudtam még pár dolgot róla, erre is jók ezek a TV műsorok.^^ És a közönség már szemtelenül szereti a karját, meg az izmait...x33 Nah de persze Aikawa Sho is ott van, most legalább megszerettem őt is, mivel csak a Kurosagiban láttam... :D Nah de itt is van a felirat. ^w^

Raw: 001 002 003
Felirat: Ass Srt

Remélem nektek is annyira mosolyt csal az arcotokra, mint nekem.*-*

13 megjegyzés :

  1. Szia! Köszi a feliratot, nagyon tetszett a műsor, szívesen néznék még ilyeneket.

    VálaszTörlés
  2. Tök jó ötlet h ilyen showkat s fordítasz :DD Kösziii kawaii Yamapi show??!! ez kihagyhatatlan Arigatou!! ~.~

    VálaszTörlés
  3. Mira, nagyon szívesen. :) Örülök, hogy ezt mondod, mert eddig nem tudtam igazán, hogy fordítsak-e ilyet, vagy nem. :) (És fogalmam nncs, miért csak most vettem észre a komodat.?.)

    eva9300. Nagyon szívesen. :P ♥

    VálaszTörlés
  4. Most néztem meg ezt a műsort s nagyon tetszett!!!! :) Nem tudom, h ki h van vele, de én imádom az ilyen típusú műsorokat. Mindig nagyon jókat szórakozom rajtuk! :) Remélem lesz még ilyen! :) Köszönöm a fordítást! :):):)

    VálaszTörlés
  5. Waa örülök, hogy még valakinek elnyerte a tetszését. És igen, tervezem, hogy fordítok még ilyet. :) Mert énis imádom ezeket, és már van is egy kiszemelt, csak még fejezzem be a koncit. :)^w^

    VálaszTörlés
  6. De jóóóó!!!! Ennek nagyon örülök, h lesz még ilyen! :):):) Juhéééé!!!! :):)
    A koncerthez pedig sok sikert és kitartást! Biztos, h azt is meg fogom nézni! ;) Egyre jobban megszeretem Yamapi-t!!! :):):)
    Jah és nagyon jó az oldal! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  7. Waa ennyire örülsz:D Most feldobtad a kedvem, és belehúzok a dokumentumfilmbe. ^w^ Holnap, vagy holnapután kerülfeltöltésre, ha úgy tudok vele haladni, ahogy akarok, de az égetés egy külön művelet ennél. X33

    VálaszTörlés
  8. Elmondhatatlanul örülök neki, h lesz még ilyen! :):):) De nem kell sietned vele, várok türelmesen! :) Persze örülni fogok neki, ha nemsoká láthatom! :):) Nézni fogom mindennap, h van-e valami friss! :):):)
    Még egyszer nagyon köszönöm a munkád! <3

    VálaszTörlés
  9. Kár, hogy itthon nincsenek ilyenek. Aranyos volt végig, látszott, hogy tényleg jól érzi magát. :) Ha jól láttam, ebben a műsorban máskor is szerepelt. Ha majd szétvet a szabadidő, lehet, hogy megnézem a másikat is, bár azt nem tudom, hogy van-e hozzá legalább angol felirat. Azért így, hogy értettem mindent, nyilván nagyobb élmény volt, mint mondjuk japánul. :) Köszi a feliratot!

    VálaszTörlés
  10. Örülök, hogy tetszett. :D Igen, nagyon édi volt az egész műsor alatt. Mindig keresgélek ilyeneket, ahol ökörködnek, mert a japánok jól értenek az ilyenhez. ^^

    VálaszTörlés
  11. Igazából eddig csak koreai hasonló jellegű műsorokat láttam (Hyun Joongnak van bőven), főleg angol felirattal, és azok is nagyon szórakoztatóak. Ellenben a magyarokkal, náluk nem a vendég megalázása a lényeg a műsor során, hanem az, hogy mind a résztvevők, mind a nézők jól érezzék magukat. Nálunk sajnos ha hasonló műsort csinálnak, mindig olyan feladatokat adnak, ami kellemetlen a játékos számára (egyen bogarat stb), ezért nekem nézőként sem nyújt igazi kikapcsolódást. Ezeket nézve viszont tényleg megfeledkezem minden másról arra az időre. Szóval én is támogatom, ha még kedved lesz ilyeneket fordítani. :)

    VálaszTörlés
  12. Oké, szívesen fordítok még. :) Bár nem mindig YamaPi-t. >.<

    VálaszTörlés