Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. október 11., csütörtök

Stand Up! 2. rész


Neko-chan meghozta a várva várt második részt. ^__^ 

Felirat: Srt

2 megjegyzés :

  1. Annyira aranyosak ilyen kis kölöknek. :) Bár azt nem értem, Pi anyukája miért nem adott enni ennek a szerencsétlen fiúnak. Minden csontja kilátszik. :)

    Különben mindig meglep ez a prűdség a japánoknál és a koreaiaknál. Persze nem mondom, hogy nálunk 17 évesen nem próbálják még megóvni a szextől a fiatalokat, de azért olyat nem hallottam szülőtől, hogy a szex bűn. :D Csóri japán gyerekek ezért vágynak rá annyira, mert túlságosan tiltanak nekik minden fajta kontaktust. Szerintem azt hagyni kell, hogy egy kamasz csókolózzon, összebújjon. Ettől nem lehet eltiltani, és amúgy is többet árt, mint használ. Szerintem, ha nem tiltják annyira, akkor nem is lesz olyan érdekes számára sem.

    Amúgy ezt a Shou gyerek nekem nem szimpatikus. Túlságosan szerencsétlen. Ha én a lány helyében lennék, biztosan észre sem venném egy ilyen négyesben.

    Gondolom, a lány nem megy el, szóval kíváncsi vagyok, hogyan kerül majd ő a középpontba, mert most még egyelőre a kis béna fiú körül forog minden, amit kicsit sajnálok is. Na de majd csak alakul még a dolog. :)

    Köszönöm a fordítást! Akkor most számolom a napokat a CB speciálig. 2 óra... Hmmm... :D

    Még mindig nagyon szeretem ezt az oldalt. Csak azért mondom, mert nem árt néha emlékeztetni rá benneteket, mennyire hálás vagyok a munkátokért és kedvességetekért. Köszi! :D

    VálaszTörlés
  2. Az elütések miatt bocsi, már nem látom a betűket. :(

    VálaszTörlés