Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2011. december 8., csütörtök

Kim Hyun Joong - Break Down MV


Tessék-lássék. :) Egy döglesztő szám egy döglesztő pasival, minden ami kell. :D ~
Örüljetek.^o^

Mediafire: 001 002

14 megjegyzés :

  1. Nekem folyton akadozik a video. Nem tudom megnézni. :(

    VálaszTörlés
  2. Próbáltad már, hogy letöltöd többször? Lehet h csak hibásan jött le. :/ én leszedtem, az én gépem vitte, úgyhogy a feltöltéssel nem volt baj. Lehet, hogy azért, mert nagy a felbontása, szoktál nézni ilyen HD videókat? Ha azok futnak, ennek is kellene.

    VálaszTörlés
  3. Szoktam nézni HD-videokat. De ezt az egyik lejátszón nem vitte, a másikon meg nem volt hang.

    VálaszTörlés
  4. Akkor csak a letöltés lehet...szuper. :/ nekem is volt már ilyen, hogy egyszerűen nem vitte a hangot. próbáltad Media player classiccal? KMPlayer, vagy sima windows media player is lehet. Nekem ezek vannak. Mást nem tudok sajnos mondani. :/

    VálaszTörlés
  5. Sima Windows Media Playerrel akadozik. DivX Media Playeren nincs hang. A Media Player Classic meg meg sem hajlandó nyitni. KM Player-t meg nem szereti a gép. XD

    VálaszTörlés
  6. Közben megnéztem Youtube-on. Vagyis, belenéztem. Annyira nem nagy szám. Nem szeretem az ilyen géphangokat, meg gépéneklést. A PV sem egy nagy valami. Szóval dobtam.

    VálaszTörlés
  7. Nekem tetszik.Öröm a szemnek,öröm a fülnek.xP Köszi!

    VálaszTörlés
  8. Én is imádom. ^^ Nincs mit. :)))♥

    VálaszTörlés
  9. Emiatt a szám miatt szerettem meg KHJ-t, mint énekest. Bár nem ez a legjobb száma, de ez volt az első, amibe tényleg beleszerettem. Jó volt érteni is, nem csak hallgatni és nézni. :) Köszi a fordítást!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szívesen. :3 Igen, sztem sem ez a legjobb, de nagyon szuper. ^^

    VálaszTörlés
  11. Nekem a Lucky guy a favoritom tőle, mind a klip, mind a zene terén, de igazából minden számát szívesen hallgatom. Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb lesz végre egy jó sok számos szóló albuma is.

    VálaszTörlés
  12. Nekem klip terén ez. Zene terén imádom a One more time-ot, de a Do you like that-el sem tudok betelni. :D

    VálaszTörlés
  13. Na jó, én igazából egyik számával sem tudok betelni. Ez van. :) Egyszerűen nagyon az én ízlésem mindegyik. Amióta belibbent az életembe ez a kis vigyori, nem is hallgatok már szinte más zenét, csak ázsiait. Bár igazából még nem ismerek sok előadót, és nem is minden tetszik, amit eddig hallottam. De KHJ és Yamapi közel áll az én világomhoz. Az meg meg sem lep, hogy ezzel mennyien vannak így. :) Sosem hittem volna, hogy valaha ilyesmit fogok hallgatni, mert azelőtt a legkevésbé sem tetszett a nyelv, egyik ázsiai sem. Most viszont egyre jobban kezdem megszeretni, mind a nyelveket, mind a kultúrájukat. Bár azért vannak dolgok, amiket nem tudok megszokni.
    Na jó, takarékra teszem magam, mert megint sikerült info érték nélkül családregényt rittyentenem.

    VálaszTörlés
  14. xD Belibbent a vigyor. XD Ez tetszett. :D Hát nem is meglepő. :D Én sem tudok néhány dolgot megszokni, de segáz, mert ha itt vannak YamaPi-ék, akkor nem is kell más. *-* ♥

    VálaszTörlés