Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. január 22., vasárnap

Kame - Shounen Club [2011.05.06] Someday for somebody


Az egyik Junior majdnem leesett a lépcsőről.:D (Ezt csak mellékesen. Biztosan izgult.>.<) De cuki volt. :3

5 megjegyzés :

  1. Olyan édes mikor a kis juniorok ott táncolnak a ňagyokkalˇ kis édik *o* kösziii a vidit Ganbatte!!!!! ~.~

    VálaszTörlés
  2. Nem tudtam letölteni a videót :'( először azt írta ki, hogy törölték, és gondoltam várok, hátha csak valami hiba, de most meg valami teljesen mást ír ki én meg nem értem :( Valamit kér, hogy lépjek be - én naiv fejjel meg regisztrálok - aztán meg valami feltöltéssel kapcsolatos dolgot írhat ki... Tudtok segíteni?
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  3. Aranyos videó volt, ez az átöltözős ötlet vicces volt, és hangulatossá tette az egészet. Vajon Kaménak ilyenkor eszébe jut, hogy egyszer ő is így kezdte, hogy táncolt az idősebb sztárok mögött? :) Viszont kíváncsi vagyok, hány évük lehet a szakmában, mert gondolom, 40 évesen már lesz szükség rájuk, maximum 1-2-re közülük, akik alkalmazkodni tudnak zeneileg és stílusilag az akkori igényekhez. Tényleg érdekelne, milyen idős korukig maradhatnak idol státuszban, mert azért már mind közelítenek korban a harminchoz, szóval nemsokára a tinilányok már nem értük, hanem az utódaikért fognak olvadozni. Bár azt el tudnám képzelni, hogy némelyik mondjuk színészként maradjon toppon (Pl Yamapi, meg akár Kame is), az nem korfüggő, de a többségnek szerintem idővel vissza kell vonulni, és max a színfalak mögött karriert építeni koreográfusként vagy zeneszerzőként, vagy mit tudom én. Ezen még sosem gondolkoztatok?

    VálaszTörlés
  4. Audry, én is gondoltam rá, de ha úgy vesszük, idős színészek is vannak. Szóval ha énekesként esetleg vissza is vonulnának, színészként nem muszáj. :)

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom, hogy hogy nem töltöttem le eddig ezt. Pedig imádom Kame-t. Annyira aranyos és olyan természetes játszik el mindent. Legjobban a falánk bokszoló szerepe tetszett, mert olyan édesen naiv és őszinte volt benne. De persze minden filmje jó. Az biztos, hogy a kedvenceim kezdik elérni a bővös 30-as életkort, de nem hiszem hogy utána ne tudnának labdába rúgni a fiatalok mellett. A legtöbb 14-16 évesen már énekelt, de most nem hallottam olyan együttesről amiben ilyen fiatalok vannak. A Juniorok csak háttértáncosok, de filmekben már láttam 4 srácot aki közülük került ki és esetleg a következő generációt jelentené.

    VálaszTörlés