Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. január 24., kedd

KAT-TUN - No More Pain PV & Making of


Ez az a féle PV, amitől kiráz a hideg - jó értelemben. :D - Főleg Ueda hangja és Kame szeme miatt. *-*
A Making-ben meg idióták, de ez nem új. :,D 


Mediafire: 001 002


16 megjegyzés :

  1. Köszi a fordítást! :) Azért sajnálom, hogy a klipp forgatásból nem lett több felvéve, de ez egy új album, majdnem új kezdettel :D Kame szeme tényleg a toppon volt és Ueda hangja sem volt rossz és ahogy ott kapaszkodott miközben énekelt :D... Kokit nagyon szeretem és tisztelem, hogy "olyan gyorsan" ilyen jó szövegeket tud kreálni.
    Még egyszer köszönöm! További jó munkát!

    VálaszTörlés
  2. Szívesen. :DD Waaa komolyan, én először azt hittem, nem is mutatják a klip forgatását, és nem akartam lefordítani.:D De ott van. És Nakamaru a főnök. XD imádom, amikor így baromkodnak. :D♥*-*

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a fordítást! :) Tetszett, hogy nemcsak a PV készítős dolgokat mutogatták, hanem egy kis bepillantást kaptunk a számkészítős- feléneklős részekhez. Igaz, hogy ezt a részt láttam már angolul, de így magyar feliratosan sokkal élvezhetőbb volt.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szívesen. :) Igen, sztem is jó ötlet volt. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm neked! :) Már láttam csak az felirat NÉLKÜL volt. XD Szóval gondolom így sokkal jobb. Csak az a baj, hogy az első részt nem tudom letölteni, mert valami hibát talált, nem tudnál segíteni? Bocsi, hogy ezzel zaklatlak, csak kérdezem.

    VálaszTörlés
  6. Szia, nincs mit. :3 Sajnos ezt nem tudom, mert nekem elkezdte a letöltést. :/ Szerintem próbálkozz vele, de még ott van a WU is. Az nem jó? :/

    VálaszTörlés
  7. Hát... még sosem használtam azt a letöltőoldalt, és tudom, hogy szerencsétlen vagyok, de nem sikerül egyik sem. :(

    VálaszTörlés
  8. Nem kezdi el a letöltést? Vagy hibát ír ki? :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A MF-nél igen, valami vírust. :/ A WU-nál pedig azt sem tudom hogy kell elindítani. :/ Igen, tudom, hogy szerencsétlen vagyok még mindig. ˇˇ" Tényleg ne haragudj, hogy ezzel traktállak~ :(

      Törlés
  9. Nekem azonnal elkezdi, ahogy rákattintok a WU linkre. :/

    VálaszTörlés
  10. Hát hmmm... Megnéztem a videót, és ha a srácoknak ilyen dalaik vannak, rajongójuk leszek. :) Nagyon eltalált benne minden, és a klip is klassz lett. Örülök, hogy rögtön a felvételbe is betekintést nyerhettem, illetve így legalább gyorsabban megismerem a tagokat is. Köszönöm, hogy lefordítottátok. Megnézem a többi Kat-tunos cuccot is, mert egyre jobban bejön nekem.

    VálaszTörlés
  11. Igen, ilyenek vannak. :D Hallgass bele a többibe is, mert igazén megéri.^^ A gyors számok is és a lassúak meg még inkább. :333

    VálaszTörlés
  12. Én még nem vagyok jártas az ázsiai zenében, de mivel mindent megnézek ami itt van, ezért most erre került a sor. El sem lehet mondani, hogy mennyire tetszett az egész, főleg így lefordítva. A zene nagyon jó, a srácok aranyosak és az hogy látni lehet hogyan készül egy ilyen klipp az nagyon érdekes volt számomra. Köszönöm, hogy ezt is lefordítottátok.

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm szépen a fordítást! :)

    VálaszTörlés
  14. Régen jártam fent... hülye suli :P Csak azt szeretném kérdezni, hogy fogtok fordítani még making of-okat a KAT-TUN-tól?

    VálaszTörlés