Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. április 13., péntek

Tohoshinki - Forever Love PV


Kis pihiképpen lefordítottam egy Tohoshinki PV-t. x333 Ezt a számot régen mennyire szerettem. *w*
És még most is. >< A fiúk hangja olyan lágy. *q*

10 megjegyzés :

  1. Ha újra 20 éves lennék, akkor meg sem állnék Japánig ahol ilyen srácok vannak :)Nagyon tetszett a magyar szöveg is. Köszönet érte.

    VálaszTörlés
  2. Hát én még kijutok oda az életben. >< Amúgy a fiúk koreaiak, csak rengeteg japán számuk is van. ^q^

    VálaszTörlés
  3. Bár szeretem valamennyi ázsiai országot és imádom a Koreai és Tajwani filmeket és a zenéjüket is, de igazából az énekeseket még nem ismerem. Csak a filmek zeneszámaira szoktam rákeresni. De a zenekarokról és énekesekről csak ezeket a felvételeket láttam eddig amik itt megtalálhatók.

    VálaszTörlés
  4. Én éppen fordítva kezdtem. Először a zenék, meg animék, és aztán kezdődött a dorama mánia is. :D

    VálaszTörlés
  5. Én nem vagyok nagy zeneszakértő. Ha tetszik, akkor hallgatom, legyen az bármilyen műfaj, vagy nyelv, ha nem tetszik akkor nem. Az animék valahogy sose keltették fel az érdeklődésemet, pedig a lányom mindig nyüstöl velük. De a dorámákra meg nagyon rákattantam. A lányom könyörgött hónapokig, hogy nézzem meg a Goong-ot. Mikor szünet volt a kedvenc amerikai sorozataimban ( Supernaturel, Dr Csont, The Big Bang Theory,)akkor rászántam magamat és megnéztem. Annyira megfogott, hogy azóta folyamatosan vadászom a magyar feliratokra, hogy még többet megnézhessek. Most meg már haragszik, hogy csak ezek érdekelnek. Könyörög, hogy nézzem meg legalább azokat az animéket amelyekből a sorozatot már megnéztem (Ouran).

    VálaszTörlés
  6. Én is rászoktattam anyut a doramákra és a kedvence a Hana Yori Dango, de imádja a Playful Kiss-t és a You are beautifult is. Sőt, már a barátnőjének is megmutattuk a HYD-t és két nap alatt megnézte. :D Anya sem nagy zenemániás, nem szereti, ha nem érti a szöveget, a videókban meg zavarja, hogy a feliratot és a videót, táncot egyszerre kell nézni, és nem tudja úgy lekötni. >< De YamaPi-t ő is szereti. *n*

    VálaszTörlés
  7. A You are beautifult nem tudtam megszerezni és felirat se volt hozzá. Én a Ikemen desu ne (2011) japán sorozatot néztem meg ami nagyon tetszett. Persze láttam a Hana Yori Dango-t is, Hanazakari no Kimitachi e-t, Gokusen-t amiket a lányom ajánlott. De Őt már nemérdeklik a dorámák mióta összejött néhány amerikai és angol rendezővel,meg zeneszerzővel,meg színészekkel a neten. Azóta az amerikai és angol sorozatokat nézi. Hihetetlen számomra, hogy ezek az emberek pont az Én lányommal beszélgetnek, meg olyan filmjeleneteket küldözgetnek neki amiket még le se adtak. Sőt meghívták Londonba, ahol találkozott a BBC vezetőivel is. Akikkel tartja a kapcsolatot azok ugyanúgy viselkednek vele, mintha ők is átlagemberek lennének. Persze neki könnyű, mert tud angolul, de ugyanakkor nincs akivel a dorámás élményeimet megbeszélhetném, ezért most kicsit irigykedek. :)

    VálaszTörlés
  8. A You are beautifult a Dwaejitokki Fs lefordította. :D Waa, szuper lehet a lányodnak. *-*

    VálaszTörlés
  9. Csak az első 6 rész fordítása elérhető, de azokhoz meg nem lehet filmet találni. Az oldal csatlakozott a sztrájkhoz és ezért nem lehet rá regizni és leszedték a fordításaikat mindenhonnan.

    VálaszTörlés
  10. Végig le van fordítva, és a sztrájknak vége, igaz, éppen ma lett vége az adminos regisztrációnak.:/

    VálaszTörlés