Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. június 14., csütörtök

Papadoru 3. rész


Elnézést a várakozásért, csak hát az angol fordító sehogy sem akart haladni vele, de szerencsére egy másik fordító is elkezdte csinálni. Viszont az időzítést pocsék volt, amit Chinatsuval ketten javítgattunk. Nem lett tökéletes, de jobb mint volt. :)

Felirat: Srt

5 megjegyzés :

  1. Örülök az új résznek. Köszönöm szépen! Kicsit azt hittem, hogy nem lesz tovább fordítva, mert az első két rész elég hamar követte egymást, de utána semmi. Most már viszont világos, hogy erre miért kellett többet várni. ^^
    Régebben megfogadtam, hogy nem kezdek el olyan sorozatot nézni, amihez nincs meg végig a fordítás, de Ryo elérte nálam, hogy ezt megszegjem. Kezd a szívemhez nőni ez a dorama.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm az új részt! Már nagyon vártam! További jó munkát kívánok Nektek és várom a következő epizódot!

    VálaszTörlés
  3. A kislány nem ugyanaz, aki a Zenkai Girlben játszik? Amúgy nem rossz ez a sorozat, bár valahogy a felesége nem illik hozzá. Nem azért, mert idősebb, vagy ilyesmi, egyszerűen nem mutatnak jól egymás mellett. Különben el tudom képzelni, hogy tényleg ilyen az életük. Mindig azon tűnődöm, hogy a pénz és a hírnév megéri-e ezt. Én nem tudom elképzelni, milyen érzés lehet, hogy mindig a nyomodban járnak a rajongók és paparazzók, hogy folyton a magánéleteden csámcsog mindenki, és állandóan mentegetőznöd kell idegenek előtt. Fura lehet így élni. Persze van előnye is, megvehetnek bármit, elmehetnek bárhová, és megtehetnek olyan dolgokat, amiket egy átlag ember nem engedhet meg magának. De vajon ez tényleg boldoggá teszi őket, vagy ez is csak játék a publikum felé?!

    A feliratot köszönöm szépen. :)

    VálaszTörlés
  4. Audry, de igen ugyanaz a kislány. :) A dori tényleg elgondolkodtató. Sztem próbálták a legvalósághűbben megcsinálni az egészet. Így a távolból irigylem a sztárokat, de ha jobban belegondolok, nem biztos hogy teljes mértékben élvezném. Az embernek nem lehet magánélete és nem szórakozhat anélkül hogy sikoltozva körbeugrálnák a rajongók. Én nem vágyom ilyen életre.

    Nagyon szívesen mindenkinek. :))♥

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó ez a dorama, hiszen betekintést nyerhetünk egy Johnny's-os életébe. De valójában nem tudom elképzelni, hogy mindenki után így járnak a fotósok. Ez olyan furcsa, nagyon sajnálom ezt. Valójában, a felesége bennem is kicsit azt az érzést kelti hogy nem illenek nagyon össze. De rájöttem, hogy csak azért mert gyenge személyiség. Azt hiszem hogy valaki egy köztudatban élő ember felesége legyen, ahhoz kicsit erősebb "akaratúnak" kellene lennie, vagy mi. Na mindegy. Nagyon érdekfeszítően követem ezt a dorama-t is, hiszen mégiscsak nem egy átlagosról van szó. :Đ
    Köszönöm szépen az új részt! :Đ * . *

    VálaszTörlés