Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. június 9., szombat

YamaPi - Route 66 5. rész


Felirat: Ass Srt

4 megjegyzés :

  1. Nagyon örültem az új résznek. Tomo olyan ari. Annyira kisfiús, még az is, ahogy nevet. Amúgy megijedtem, hogy azt a kaját mind megeszi. Olyan kis vézna, bele se férne ennyi. :) Viszont meglepett, hogy először ült lovon, nem úgy nézett ki. Nem csak a bátorsága csodálatra méltó, az amerikaiak vele szembeni viselkedése is. Teljesen idegeneket szólít le, és mindenki tök jól eldumál vele. Persze kérdés, hogy ha nem lenne ott a kamera mögötte, mennyiben lennének vele szemben mások az emberek. Bár Tomo alapjában véve ránézésre is olyan kis kedves, gondolom, az emberek első benyomása általában pozitív vele kapcsolatban. Jó ez a sorozat, szeretem nagyon. Végre valami, amiben nem kell szerepet játszania, csak adnia önmagát. Neki önismereti tréning volt, a rajongói meg őt ismerhették meg kicsit jobban.
    Köszönöm a fordítást, alig várom a hátralévőket. :)
    Hány részes egyébként összesen?

    VálaszTörlés
  2. Hehe, ezt le kell írnom. Az ellenőrző kód, amit be kellett írnom, hogy megjelenjen az előző üzenetem, limpaci 66 volt. A paci meg a 66 stimmelt, a limmel nem tudok mit kezdeni. :)

    VálaszTörlés
  3. Habár nem látszik rajta, de Tomo egy igazi zabagép, én először azt hittem, tényleg meg foja enni. XDD Igen, a kamerás dolgon én is gondolkoztam már, de mivel itt élek amerikában, szerintem a közvetlenség megmutatkozna, persze minden embernél más. :) A sori 12 részes lett. :3

    VálaszTörlés
  4. Akkor még bőven van belőle. Ennek tényleg örülök, mert nagyon érdekes. Nem csak az utazás, Tomo is. :) Ez a sok csodálkozó hang, amit kb fél percenként hallatt... Jaj, egyre jobban bírom ezt a srácot.

    VálaszTörlés