Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. július 6., péntek

HJ Split használata

Mivel már több probléma/kérdés is merült fel azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenni a letöltött part fájlokkal, Neko-channal gondoltuk leírjuk nektek a HJ Split és a Total Commander használatát. :)


Videó összeillesztése HJ Split-el!

 1. Töltsd le a HJ Split nevű programot a gépre. Ha szükséges telepítsd!
 2. Nyisd meg a programot! A következő ablaknak kell megjelenni az asztalodon.

 1. Utána kattints a „Join” gombra! A következő ablak fog megjelenni.

 1. Majd kattints az „Input File” gombra! Most ezt fogod látni:


 1. Keresd meg azt a helyet ahova lementetted a részeket, majd kattints a .001-el végződőre. Utána kattints a „Megnyitás” gombra.


 1. Ezután visszaugrik a lila ablakra, csak a két sor már ki lesz töltve. Kattints a „Start” gombra!


 1. Majd várd meg, amíg nem végez a program az egyesítéssel és eléri a 100%-ot. 1. Ha végzett a következőt fogod látni. Kattints az „OK” gombra, majd bezárhatod a programot.


 1. Lépj be oda ahova lementetted a részeket és keress egy file-t, aminek ugyanaz a neve csak nincs mögötte .001, .002, .003. Ez lesz a teljes rész. (Ezután törölheted a .001, .002, .003-as részeket a gépről.)


 1. Ha esetleg így sem játssza le a részt, akkor kattints a részre jobb egér gombbal, majd kattints a „Tulajdonságokra.


 1. Végül a felső sorba a rész neve mögé írd be: .avi és nyomd meg az „OK”-t. Így már le kell, hogy játssza.

Esetlegesen előfordulhat az, hogy letöltés közben nem teljes méretben jön le a rész. (Bár ilyet MediaFire-n még nem tapasztaltam) Ilyen esetben az összeillesztést követően a rész néhány perc után megáll, fekete a kép, esetleg helyenként alig látható a kép. Ilyenkor, ha megnézed, hogy melyik rész (.001, .002, .003) mekkora, megtalálod köztük a rosszat, mert az kb. 20-30 MB lesz, míg a többi 100-200 MB méretű. Csupán annyit kell csinálnod, hogy a rossz részt kitörlöd a gépedről és újra letöltöd az oldalról. És ezután az előbbi pontokat újra végrehajtod.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése