Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. július 15., vasárnap

YamaPi - Love Chase PV


Pi-chan legújabb PV-je. :)))
Hátőő, sok Pi, több Pi, még több Pi. :D ♥
A számot imádom, a PV-t is, egy-két fellépés is jön később. ^^

6 megjegyzés :

  1. Köszönöm a fordítást :)

    VálaszTörlés
  2. Istenkém, kösziii *w* annyira de annyira jó ez a szám, meg az egész single, imádlak Pi :P <3

    VálaszTörlés
  3. Kicsi Pi! :) Elsőre nem tetszett annyira ez a szám (mint Yamapinál ez általában jellemző), de minél többször hallom, annál jobban tetszik. A klippel is így voltam. Elsőre nem jött be. Az a béna szív még most sem, és Yamapi kardigánja sem, de ezt leszámítva, már kezdem megszeretni. Csak ez a haj borzalmas... Hiányzik a rövid... Ennél még a Buzzer Beates is jobb volt, pedig az sem a kedvencem. :) A szöveg viszont jó, köszi a fordítást. Így, hogy értem, azt hiszem, még jobban meg fogom szeretni. (Jah, az meg külön öröm, hogy egyszerre annyi Pi van a képernyőn. Ez az ötlet amúgy tetszett a klipben. :D)

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszett a klipp, a hajával se volt bajom, hiszen nem lehet mindig olyan mintha 20 éves lenne. A szám is tetszett és a szöveg is. Valahogy olyan természetesen mozgott és ez az amit szeretek benne. Már közelítek a 100. dorámához amit láttam és rengeteg jó színészt és énekest szerettem meg közben. Már nem YamaPi az elsődleges, de mindenképpen a topp 5-ben van nálam.

    VálaszTörlés
  5. Azért a rövid haj nem feltétlenül jelent kisfiús arcot szerintem. :) De én nem hosszú haj ellenes vagyok, csak ez nem áll jól neki, szerintem. A CB-ben sem olyan rövid a haja, és az kifejezetten tetszik. De hát ízlések és pofonok. :) Ha színészként nézem, nálam is top listás, bár most Oguri Shun miatt nem bírok magammal. *szomorú, hogy nincs Stand Up!!-hoz magyar felirat* De Yamapit nagyon szeretem, Akira miatt meg örök kedvenc lesz. :) Meg hát a DZ-ben is nagyon komoly, a zenéjét meg egyenesen imádom. Két kedvenc előadóm van japánból (legalábbis eddig), az egyik ő, a másik Akanishi Jin. Bár valójában egyik sem az én stílusom, valahogy mégis mind a kettő számai megfognak valamivel.

    VálaszTörlés