Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. augusztus 17., péntek

Code Blue 10. rész


Neko-chan megjött a kövi résszel és már nincs sok hátra az első évadból. :3

Felirat: Ass Srt

1 megjegyzés :

  1. Nem akartam megint Aizawáról írni, de csórit annyira sajnáltam, mikor elmondta a nagyijának, hogy ő Kosaku... Hát komolyan mondom, kajak kirázott a hideg annál a résznél. Különben rájöttem, hogy Pi mitől nagy színész. Ahogy nézem ezt a sorozatot, állandóan azon morfondírozom, Kosaku mennyire más, mint Yamapi. Eleve, imádom, hogy mindig a kezét nézi, mikor gondolkozik, hogy olyan határozott és kicsit merev. Pi az interjúkban és show műsorokban mindig félénk, zavart, kis szende, vagy ha a barátai körében van, akkor kis gonosz, vigyorgós rosszcsont. Itt viszont férfias, határozott, erős... Aztán ott van például a Nobuta, ahol lökött, pörgős, dallamosan beszélő (azt imádom a legjobban abban a sorozatban, ahogy beszél :D), féktelen és dinka. És megint az jut eszembe, hogy lehet ez ugyanaz a fiú, akit mondjuk a Route 66-ban látunk, ahol eltakarja a száját, ha nevet, ahol folyton lesüti a tekintetét, ahol olyan kis ártatlanka. Talán a Buzzer Beatben Naoki áll legközelebb Pihez a szerepei közül, amiket eddig láttam. De pont azért szeretem, mert mindegy, milyen szerepet vállal el, bármikor képes meglepni.

    Visszatérve a CB-re, nagyon tetszett a rész, amikor Kuroda a kisfiával beszélgetett a műtőben, szerintem tényleg meghatóra sikeredett, a kisfiú remekül játszott. Remélem, hogy végül az anyukája úgy dönt, hogy összehozza a gyermekét az apukájával. Végül is Kuroda szeretné ismerni a fiát, és a fiúnak is hiányzik az apja, szóval adja magát a helyzet. :)

    Egy kicsit úgy érzem, hogy Toda Erika elég kevés szerepet kapott ebben a történetben, pedig szerintem érdekes a karaktere, kicsit olyan, mint Aizawa lányban, azonban az éles helyzetekben azért közel sem annyira rátermedt. Azért remélem, a következő évadban kicsit belőle is többet láthatunk majd.

    Köszönöm a feliratot! Holnap, ha minden jól megy, megnézem végre a Dragon Zakura 4-5-öt (egyszerre kettőt, micsoda kánaán :D) Tuti megint családregényt fogok írni a végén. :)

    VálaszTörlés