Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. szeptember 22., szombat

Dragon Zakura 6. rész


Ki-chan meghozta a következő részt. :)
Jó szórakozást! ^^

Felirat: Ass Srt

4 megjegyzés :

  1. Nincs mit:D És bocsánat, hogy ennyit csúsztam vele :// :(

    VálaszTörlés
  2. Van valami, ami nagyon el lett találva ebben a részben. Az, hogy a vizsgán arra kell törekedni, hogy a tudásod segítségével a lehető legegyszerűbben old meg a feladatokat. Azt mondjuk nem hiszem, hogy három nap alatt bármilyen módszerrel fel lehet készíteni valakit egy vizsgára, ha előtte ennyire hiányos volt a tudása, de mint a korábbi részekben, itt sem az életszerűségen volt a hangsúly.
    Engem továbbra is borzasztóan idegesít, hogy miközben a tanárnő látja, milyen keményen dolgoznak a diákok, és látja, hogy haladnak is, mégis ellenük dolgozik, miközben úgy tesz, mintha értük csinálna mindent. Ha valóban érdekelnék a diákok is, nem csak önmaga, nem akarta volna, hogy veszítsenek a kihívásban, ami számukra nyilvánvaló önbizalom vesztést jelentett volna. Nem kedvelem a tanárnőt, mert folyamatosan okoskodik és panaszkodik, de sosem tartja szem előtt a gyerekek érdekeit.
    Ennek ellenére még mindig szórakoztatónak tartom a sorozatot, és nagyon örülök, hogy fordítjátok.
    Köszi a feliratot, és kíváncsian várom a többi részt is. :)

    VálaszTörlés
  3. A drámák csodákra képesekxDD
    Oh, én sem bírom Ino-t, mindig le akarom lőni, mikor fordítok.xD
    Nincs mit, igyekszem ^.^

    VálaszTörlés