Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2013. július 22., hétfő

Code Blue 2. évad 1. rész


Ez is megjött. :) Hardsub holnap lesz ^^

Felirat: Ass Srt

1 megjegyzés :

  1. Jaj, hát de rég is volt már... Az első tíz percben próbáltam visszarázódni, aztán megint beszippantott, ahogy a korábbi évad is. Az egyik nagy erénye a sorozatnak, hogy mindig érdekes kérdéseket vet fel. Vajon a majdnem nulla miért nulla sokaknál? Főleg, ha egy ember életéről van szó...

    Ami a lényeg, már hiányoztak nekem a srácok, jó volt újra látni őket, és az utolsó egy perc főleg érdekessé tette az egészet. Van tippem, ki lehet az idegen, biztos voltam benne, hogy már az első részben feltűnik, (mivel írtátok a R.66-nál, hogy szerepel a sorozatban) és lám, tényleg. Igaz, csak a végén. Először azt hittem, a felügyelő orvos lesz, de hát nem. Mindenesetre most furdal a kíváncsiság, hogy igazam van-e. :)

    Köszönöm a fordítást, és nagyon várom a többi részt is. (Utolsó gondolatként: bár aranyos így Pi haja, de valahogy nem Aizawás. Meg kell szoknom... :D)

    VálaszTörlés