Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2014. január 7., kedd

Kamen Teacher 11. és 12. (utolsó) rész


Utolsó két rész! Remélem, élveztétek a dorit. :)

Felirat: Ass Srt


Felirat: Ass Srt

2 megjegyzés :

  1. Kedves Hanako!

    Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását. Jól sikerült.
    Igazából, sok újat nem tudott mutatni, bár a koncepció némileg modernizálva lett. Elég sok hasonló japán doramat láttam már - lassan csömört kapok tőle,- de a GTO magasan veri mindegyiket.
    Eleinte még nagyokat nevettem is a furcsa fejfedőkön. Nevetségesen hatott ez a robotrobi stílusú fejfedő. Még egy sima motoros sisak is jobb lett volna. A verekedős ugrások és egyéb látványos harcok jók voltak, még élveztem is. A főszereplő Fujigaya Taisuke-t nehezen tudtm beleképzelni ebbe a szerepbe, mert annyira kisfiús arca van. Összességében, egyszer nézhetős darab, jelentőségteljesnek beállított általános megállapításokkal.
    Azért, kicsit elszórakoztatott.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a teljes sorozatot!
    A főszereplő srácot már láttam az Ikemen Desu Ne című dorámában, ahol nagyon szimpatikus volt. Az előttem szólóval egyetértve a japánok mindig érdekes témákat vetnek fel, de sajnos mostanában ez a tegyünk-be-fiatal-helyes-srácokat-a-suliba-aztán-hagyj- verjék-agyonra-egymást-meg-a-tanárokat stílus megy, ami még jó is lenne, ha nem 180. sorozathoz használnák fel. Erről persze nem a fordítók tehetnek. A koreai sorozatokkal összehasonlítva viszonylag több ilyen akciódús sorozat van, de valahogy a történet sosem bontakozik ki és a jellemfejlődést is hiányolom. Én is az egyszer nézhető, de szórakoztató kategóriába sorolnám. :)

    VálaszTörlés