Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2014. július 21., hétfő

KAT-TUN - Come Here PV


Meghoztam ezt az igencsak agysejtromboló PV-t. >.<
Enjoy! :D


6 megjegyzés :

  1. Nagyon szépen köszönöm, hogy lefordítottad a PV.
    Számomra ez a klipp egy igazi felfrissülés. Nagyon szuperül sikerült. :D
    Köszönöm a fordítást

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Nagyon köszönöm a munkáitokat, illetve a belefektetett időtöket is.
    Sajnos nagyon ritkán van időm arra, hogy letöltsem, vagy akár meg is nézhessem a videókat, de ezért jó a maraton :)
    Viszont van egy problémám, amit nem tudok megoldani, és nem tudom, hogy csak én vagyok ilyen béna, vagy másnál is előfordul-e.
    Amikor letöltöm a 4shared-ről a pv-ket mindig hibásan tölti le. A videó teljes mérete le van foglalva a tárhelyen, de a VLC, vagy a WMP mindig azt írja ki, hogy hibás a fájl. A gimme luvval, meg a kusabival is eljátszotta, de ott a 3-4. letöltés után jól töltötte le. Itt (meg az In Fact-nál is) már min. 10x próbálkoztam, de nem jó valamiért :S Gondoltam akkor letöltés helyett az Indavidón nézem, de ott is jön a "zöld függöny és vége az előadásnak" (indavideóról is próbáltam letölteni, de ott is hibásan tölti le a fájlt).
    Tudtok esetleg segíteni, hogy mi a hiba? A videókkal van tényleg valami, vagy nálam van-e a hiba?
    Köszönöm a segítséget, és még egyszer mondom, hogy nagyon hálás vagyok, a munkáitokért, a belefektetett időtökért pedig még inkább :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Mega-ról töltöttél már le? Mindig gondban vagyok, hogy mit hova töltsek fel, mert valakinek mindig van valami gondja az egyikkel. Szóval ha esetleg van olyan, ahonnan le tudsz tölteni, akkor feltöltöm oda a videókat. :) Van egy Mega fiókom, de nem használtam, mert sokan mondták, hogy megáll a letöltés, de nekem nem volt egyikkel sem gond, én a megát is rendszeresen használom. :) Persze, megpróbáljuk megoldani, hisz semmi értelme, ha valaki nem tudja letölteni ^^

      Törlés
    2. Szia!
      Hát megáról volt, hogy nekem is megállt, de mostanában már nem csinálja. Azt nagyon megköszönném, ha oda is fel lennének töltve a videók :) :) :)

      Törlés
    3. Betettem a MEGA linket a két videónál, remélem jó lesz. :)

      Törlés