Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2014. július 6., vasárnap

Pin to Kona 1. rész


Hanako belekezdett egy új doriba, ennek meghoztuk az első részét, ami nem kevesebb mint egy és háromnegyed órás. >.< 

Felirat: Ass Srt

Ismertető


Cím: Pin to Kona (ぴんとこな)
Formátum: Renzoku
Műfaj: iskolai, szerelmi, művészeti
Epizódok száma: 10
Főcímdal: Kis-My-Ft2 - Kimi to no Kiseki

SZEREPLŐK:
Tamamori Yuta, mint Kawamura Kyonosuke
Nakayama Yuma, mint Sawayama Ichiya
Kawashima Umika, mint Chiba Ayame
Matsumura Hokuto, mint Sawayama Shohei
Jesse, mint Sakamoto Haruhiko
Yoshikura Aoi, mint Sawayama Yuna
Yamamoto Koji, mint Sagata Kanjiro
Takashima Masahiro, mint Oiwa Matsukichi
Enami Kyoko, mint Santa Shizu
Kishitani Goro, mint Kawamura Sesaemon
Enoki Takaaki, mint Sawayama Sakugoro
Maeda Noriko, mint Sawayama Takako

Nincs is annál rosszabb, mint amikor középiskolásként egy hatalmas előd nyomaiba kell lépni. Kawamura Kyonosuke pontosan ebben a helyzetben van. Egy előkelő kabuki színész családból származik. Gyerekkora óta a véget nem érő, kemény próbákról és az előadásokról szól az élete, melyből kezd elege lenni. Apjának is hatalmas elvárásai vannak vele szemben, mely miatt egyre gyakrabban vesznek össze. Egy nap szinte ennek a helyzetnek a betetőzéseként, egy előadás után nagyon durva kritikát kap egy Chiba Ayame nevű lánytól. Kiderül, hogy egy iskolába járnak és Ayame valójában a gyerekkori szerelme miatt szereti annyira a Kabukit, aki nem más, mint Kyonosuke legújabb riválisa, a feltörekvő Sawayama Ichiya. Ekkor a két fiú közt heves rivalizálás kezdődik. A színpadon a Kabuki világ elismerésért, a színfalak mögött pedig Ayame szerelméért küzdenek.... 

Azt hiszem, hogy a történet sokszínűsége miatt ezúttal nagyon sokaknak ajánlhatom a sorozatot. Több szálon fut a cselekmény, így a szerelmi háromszög mellett még rengeteg izgalom vár ránk. De különösen az elképesztően összetett karaktereknek köszönhetjük, hogy folyamatosan új fordulatot vesz a történet. Rengeteg infót kaphatunk továbbá a japán színházi hagyományokról is. Ennek köszönhetően pedig azok is jól járnak, akik kicsit művelődni is akarnak, meg azok is, akik csak egy laza kikapcsolódásra vágynak egy nehéz nap után. 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése