Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2014. október 22., szerda

Modern Farmer 1. rész


Ki-chan meghozta az első részt Hongki új doramájából. :)
Jó szórakozást hozzá. ^^

Felirat: Ass Srt


Cím: Moder Farmer / Modeon Pameo / 모던파머
Részek száma: 20
Vetítés kezdete: 2014. Október 18.
Vetítés ideje: Szombat, Vasárnap 20:40

Főbb szereplők:

Lee Hong Ki as Lee Min Ki
Park Min Woo as Kang Hyeok
Lee Si Un as Yoo Han Cheol
Kwak Dong Yeon as Han Ki Joon
Lee Ha Nui as Kang Yoon Hee

Tartalom

Min Ki, Hyeok, Han Cheol és Ki Joon az ExSo nevű rockbanda tagjaiként robbantak be a köztudatba. A fiatalok élvezték az életet és úgy érezték, örökké folytatni fogják zenészekként, azonban az élet közbeszólt és nem tudtak tovább az álmaiknak élni. Min Ki ennek ellenére sem akarta feladni a zenélést és egy váratlan lehetőség ismét reményt ébresztett benne. Elhunyt nagymamájától egy hatalmas földet örökölt és elhatározta, hogy káposztatermesztéssel szerzi meg a pénzt az újbóli debütálásra. Barátai, akik az évek múltával lemondtak a zenélésről, már nem lelkesedtek ennyire az ötletért, miszerint farmerekké kell válniuk egy faluban az Isten háta mögött, cseppet sem luxus körülmények között, és persze a gazdálkodáshoz sem értenek sokat. Képesek lesznek helyt állni ebben az ismeretlen világban azért, hogy ismét az álmaiknak éljenek? 

Egyelőre nem tudok sokat elmondani a doramáról, nyilván a Hongki fanok meg fogják nézni, az uraság igazán otthon van ebben a szerepében. >< Szerintem szórakoztató volt az első két rész és a főszereplők is hamar belopták magukat a szívembe. :)

2 megjegyzés :

  1. Nem gondolkodtatok azon, hogy online is elérhetővé teszitek a fordítást? pl. videa, indavideo?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhoz, hogy oda feltöltsük, égetni kellene a feliratot, és egy ilyen hosszú filmre feliratot égetni elég megterhelő a számítógépnek, szóval nem igazán gondoltunk rá. ^^"

      Törlés