Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2017. január 2., hétfő

Új projekt!

Sziasztok!


Ki-chan jelentkezik!



Eléggé összeszedtem magam mostanában, ezért igyekszem minél hamarabb befejezni a Modern Farmert és belevágni egy új dorama fordításába. Úgy gondoltam, hogy mivel eléggé, nagyon, szemtelenül megváratlak titeket ezzel a fordítással és mellette nem is nagyon hozok mást, szavazásra bocsátom a következő projektemet. Kiválasztottam néhány japán drámát, ami felkeltette az érdeklődésemet és írtam hozzájuk egy kis összekapott ismertetőt. Nem tudom, hogy bárki is fordítja, fordította vagy esetleg tervben van a megcsinálása bármelyiknek is. Az igazat megvallva nem is érdekel, szeretném azt csinálni, ami tetszik. c: 
Visszatérve a doramákhoz. 
Oldalt létrehoztam egy modult, ahol lehet szavazni...akár többre is, hátha nehéz lenne dönteni. 


Itt is vannak az ismertetők: 


Cain to Abel

(2016)

Főszereplők:
Yamada Ryouske – Takada Yu
Kenta Kiritani - Takada Ryuchi
Kana Kurashina – Azusa Yahagi


Takada Yu egy vállalatnál dolgozik. Mikor Yu még gyerek volt, az apjának az okosabb bátya volt a kedvence. Yu-val az édesapja nem igazán törődik de ő annál inkább vágyakozik az apja szeretete iránt.
Egy nap Yu véletlenül találkozik egy nővel, az első benyomás nem volt nagyon jó, de egy idő után érezni kezd iránta valamit. De aztán Yu rájön, hogy a nő a bátyjának a barátnője.






Good Morning Call

(2016)

Főszereplők:
Fukuhara Haruka – Yoshikawa Nao
Shirasishi Shunya – Uehara Hisashi
Sakurada Dori – Shinozaki Daichi

Yoshikawa Nao-t a szülei hátrahagyják, miután elhagyják a várost, hogy átvegyék a farmot, ami Nao nagyapjának az öröksége. Ezért ő beköltözik egy apartmanba. Azonban hamar rá kell ébrednie, hogy nem egyedül fog élni, ugyanis Uehara Hisashi, a nagyon aranyos, totál menő és népszerű srác az iskolából, ugyancsak azt lakást bérli. Nem csak, hogy lakásügynökségük hirtelen bezárt, de még a tulajdonos is közli velük, hogy többet kell fizetniük az apartmanért, mint amire számítottak. Így végül, Nao és Hisashi úgy döntenek, hogy lakótársak lesznek.




Ouroboros


(2015)

Főszereplők:
Ikuta Toma – Ryuzaki Ikuo
Oguri Shun – Danno Tatsuya
Ueno Juri – Hibino Mizuki


Ikuo és Tatsuya árvák és a Mahoroba házban élnek, ami egy gyermek és család segítő otthon. Amikor általános iskolások voltak, szemtanúi voltak, ahogy a tanárukat Yukot, aki olyan volt számukra akár egy nővér, megölik. A fiúk elmondják a rendőrségnek, hogy mit láttak, de az ügyet eltussolja egy arany órát viselő rendőr. 
Tizenöt évvel később Ikuo detektív, míg Tatsuya befolyásos yakuza és azon dolgoznak, hogy megtalálják az arany órát viselő férfit, kiderítsék az igazat és lerántsák a leplet a korrupt rendőrökről.





99.9 Criminal Lawyer

(2016)


Főszereplők:
Matsumoto Jun – Miyama Hiroto
Kagawa Teruyuki – Sada Atsuhiro
Eikura Nana – Tachibana Ayano


Hiroto Miyama egy szegény ügyvéd, aki gyilkossági ügyekkel foglalkozik, de képtelen profitálni. 0.1 % -os arányban van sikere az igazság felkutatásában a japán 99.9% elítélés arányból. Egy nap találkozik Madarame Haruhiko-val, a Madarame Ügyvédi Iroda fejével, ami a négy legnagyobb ügyvédi iroda közül az egyik. Ezután Miyama Hiroto elkezd Sada Atsuhiro-val dolgozni, aki a civil ügyekkel van megbízva és sok pénzt hoz az ügyvédi irodának. Emellett semmi érdeklődést nem mutat a gyilkossági ügyek iránt, amik nem hoznak pénzt a konyhára.




Kimi ni Sasageru Emblem

(2017)

Főszereplők:
Sakurai Sho - Takajo Kazuya
Nagasawa Masami - Nakagawa Miki


Takajo Kazuya egy ígéretes focista, akit 23 évesen beválasztották a nemzeti válogatott A csapatába. Egy nap Kazuyának autóbalesete lesz és lebénul. A hátralévő életét tolószékben kell letöltenie, emiatt mély depresszióba esik. Ekkor Miki, a felesége megmutatja neki a házassági anyakönyvi kivonatukat.

Kazuya átesik a rehabilitáció gyötrelmein a felesége által nyújtott szeretet erejével. Mégis bosszantják az emberek, akik ellenzik a Miki-vel való házasságát és azok, akik sajnálkozva tekintenek rá. Nem találja helyét a világban, nem tudja mi helyettesíthetné a futballt, míg egy nap nem lesz szemtanúja egy kerekesszékes kosárlabda meccsnek.




Bitter Blood

(2014)

Főszereplők:
Takeru Satou – Sahara Natsuki
Atsuro Watabe – Shimao Akimura


Sahara Natsuki újonc rendőr a ginzai rendőrségi nyomozó egységnél. Az apja, Shimao Akimura is rendőr és ugyanitt dolgozik. Natsuki lesz kijelölve mint az apja új partnere.









Virtual Detective Tabito Higurashi
(2015 & 2017)


Főszereplők:
Matsuzaka Tori – Higurashi Tabito
Tabe Mikako - Yamakawa Yoko


Egy múltban történt baleset következtében Higurashi Tabito elveszti a hallását, a szaglását, az ízlelés és az érintés érzékét. Csupán a látás maradt meg számára. Mindazonáltal Higurashi Tabito magánnyomozónak áll, aki eltűnt dolgok megtalálásával foglalkozik.

Higurashi Tabito egy privát detektív irodában él a partnerével Masahiko Yukiji-vel és lányával, Momoshiro Tei-el, aki azonban nem a vér szerinti lánya Tabito-nak. Yamakawa Yoko egy ápoló oktató, aki a detektívekkel Tei-en keresztül ismerkedik meg. Ekkor megkéri Tabito-t, hogy találjon meg neki egy dolgot, ami nagyon fontos számára. Ezután Yoko rendszeresen felkeresi Tabito irodáját. Miközben megpróbálják megfejteni Yoko ügyét, Tabito szeme kimerül, ami miatt a társa aggódni kezd érte.

Egy nap Tei eltűnik, és annak érdekében, hogy megtalálja a lányát, Tabito újra erőltetni kezdi a szemét. Ekkor az orvosa közli vele, hogy ha továbbra is így folytatja, el fogja veszíteni a látását is.

4 megjegyzés :

  1. Nagyon klassz projektek, úgyhogy várom őket! Szavaztam oldalt, kár, hogy csak egyre lehetett. :) Sok sikert hozzájuk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Otthon megnézem, hogy miért nem lehet. Direkt úgy állítottam be, hogy akár többet is választhattok. :)

      Törlés
    2. Hayako, megnéztem és lehet többre is szavazni. c:

      Törlés
    3. Á, akkor elnéztem. Köszi! :)

      Törlés