Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2017. február 10., péntek

Bitter Blood 1.rész


Ki-chan nem hagy nyugtot nekem, máris meghozta az egyik új dorama első részét! ^^
Tudjuk, hogy hivatalosan a Good Morning Call nyert, tehát annak kellene először felkerülnie, viszont annak a fordításával több - inkább rengeteg - problémája van; a felirat hiányos, és az időzítés is rossz, illetve nem találni hardsub nélküli rawot, az avistaz letöltésen kívül, torrentezni viszont nem tudunk [Németországban egyenesen őrültség.], így javasoltam, hogy előbb ezen legyen túl. :)
Szóval Bitter Blood. Fogadjátok sok szeretettel! :)

(Nem a legszebb, javasoljuk, hogy aki tudja, az töltse le magának avistaz-ról a 720p-s verziót.)
Felirat (480p): Ass Srt
Felirat (720p): Ass Srt

Cím: Bitter Blood
Műfaj: dráma, vígjáték, akció
Vetítés: 2014.04.15. - 2014.06.24.
Részek száma: 11
Főcímdal: Mayday - Do you ever shine?

Szereplők:

Satou Takeru mint Natsuki Sahara
Atsuro Watabe mint Akimura Shimao
Shiori Kutsuna mint Hitomi Maeda
Mitsuru Fukikoshi mint Toshifumi Inaki
Tetsushi Tanaka mint Hisashi Koga
Sarutoki Minagawa mint Kaoru Togashi
Keiji mint Kōji Takano
Katsumi Takahashi mint Kensuke Kagiyama
Suzu Hirose mint Shinobu Sahara
Reiko Kusamura mint Machi Yamamura
Mitsuhiro Oikawa mint Takehisa Kaizuki

Sahara Natsuki újonc rendőr a ginzai rendőrségi nyomozó egységnél. Az apja, Shimao Akimura is rendőr és ugyanitt dolgozik. Natsuki lesz kijelölve mint az apja új partnere. Mivel Natsuki és az apja már évek óta nem tartják a kapcsolatot azok után, hogy Akimura több, mint 10 éve elhagyta a családját, kettejük kapcsolata nem valami fényes. Natsuki odafigyel az emberekre, ahol tud, segít, és nem akarja látni, hogy bárki megsérül. Ez a személyisége már az első napján problémát okoz a rendőrségen, de ez nem tántorítja el attól, hogy továbbra is a másokon való segítés legyen az első számára. Vajon hova fejlődik az apa-fiából kikerült partnersági viszony? Képesek lesznek megérteni egymást? 

Bár a dorama műfaja akció, a humorból már az első rész alatt nincs hiány. Satou Takeru és Atsuro Watabe egyenesen parádéznak az apa-fia szerepükben, ami néha tényleg röhejes, de imádnivaló is egyben. Aki már látta a fansubunk által lefordított Tokyo Zenryoku Shoujo-t, annak valószínűleg belopta magát a szívébe Atsuro Watabe komikus apaszerepben. Ez ebben a doramában sem lesz másképp, én személy szerint odavagyok érte. Satou Takerut pedig már szerintem a Bloody Monday óta imádom, így nem kérdés, hogy a dorama már csak a szereposztása miatt is nagyon szimpatikus. Az első rész után pedig mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, elsősorban persze a rendőri doramák rajongóinak, ugyanis az első résszel a dorama máris izgalmasan indított.


4 megjegyzés :

  1. Sziasztok! Letöltöttem a Bitter Blood 720p verzióját de az 1. reklám után teljesen szétcsúszik a felirat és a film. Valahogy megtudjátok oldani? Köszönöm szépen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, igen, ma mi is rájöttünk hogy annak más az időzítése. Egyelőre a belinkelt verzióhoz jó a felirat, és délután, ha hazaértünk a munkából, megcsináljuk a 720p-s verzióhoz is. :)

      Törlés