Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2017. február 18., szombat

Good Morning Call 1.rész


Nagy szenvedések árán, de Ki-chan elkészült végre az első résszel! :)
Jó szórakozást hozzá!

Felirat: Ass Srt

A dorama eredetileg Netflixes, ezért olyan nehéz hozzá rendes Raw videót találni. Találtunk, hála Juli-nak, viszont ez a "nem Netflixes verzió" egy vágott verzió, tehát sajnos pár perc ki van vágva az eredetiből. Ezért bocsánatot kérünk, nagyon nem tudunk mit csinálni, a dorama így is élvezhető, nem a lényeges részekbe nyúltak bele. :)

Cím: Good Morning Call
Műfaj: Romantikus, Vígjáték
Epizódok száma: 17
Vetítés: 2016 február 12 - június 10.

Főszereplők:
Fukuhara Haruka – Yoshikawa Nao
Shirasishi Shunya – Uehara Hisashi
Sakurada Dori – Shinozaki Daichi
Arai Moe - Konno Marina
Nagashima Shugo - Mitsuishi (Micchan)

Leírás:
Yoshikawa Nao-t a szülei hátrahagyják, miután elhagyják a várost, hogy átvegyék a farmot, ami Nao nagyapjának az öröksége. Ezért ő beköltözik egy apartmanba. Azonban hamar rá kell ébrednie, hogy nem egyedül fog élni, ugyanis Uehara Hisashi, a totál menő és népszerű srác az iskolából, ugyancsak azt lakást bérli. Nem csak, hogy lakásügynökségük hirtelen bezárt, de még a tulajdonos is közli velük, hogy többet kell fizetniük az apartmanért, mint amire számítottak. Így végül, Nao és Hisashi úgy döntenek, hogy lakótársak lesznek.

8 megjegyzés :

  1. NAgyon szépen köszönöm az első részt :)
    Kíváncsian várom :)

    VálaszTörlés
  2. Nincs mit. :D
    Én már a másodikat várom, de még nem kezdtem el. :D

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen az első részt! Szeretem a Netflix sorozatait, úgyhogy kíváncsi vagyok erre is! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen.:)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Ki-Chan! Itt is szeretném megköszönni ezt a remek sorozatot. Külön szeretném megköszönni a mega-s letöltési lehetőséget. Nagyon tetszik a honlapotok, még számomra is -aki elég szerény tudással rendelkezem- áttekinthető, nagyon jól kezelhető. Még egyszer köszönöm a munkádat, további szép estét! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! :D Az oldallal kapcsolatos összes dolog Saya-t illeti, ő a főnök, ő csinál mindent. :D De természetesen, én is örülök, hogy az oldalunk a segítségedre lehet és elnyerte a tetszésedet. Az ilyen hozzászólások mindig további fordításra ösztökélnek.
      Köszönöm a kommented. :)

      Törlés
  6. sziasztok segitenetek nekem hogyan kell nezni?

    VálaszTörlés