Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2011. november 23., szerda

Koishite Akuma



Az ismertetőt készítette: Andro

(Megj. : Ezt a dorit én is imádom. :D)

Cím: Koishite Akuma

Angol cím: The Loving Demon / Vampire Boy

Magyar cím: Szerelmes démon / Vámpírfiú

Hossz: 10 rész

Műfaj: fantasy, romantikus, iskolai élet

TV-adók: KTV, Fuji TV

Sugárzás: 2009. július 7. - 2009. szeptember 8.

Opening: Nakayama Yuma és B.I. Shadow - Akuma na Koi


A történet:

Kuromiya Luka egy fiatal vámpír, aki még sosem kóstolta a vér ízét. Azonban sietnie kell, hogy még a következő Telihold előtt megtalálja a párját, vagy a hajnal első sugaraira szétporlad. Hogy ezt véghezvihesse, beköltözik egy Jiro nevű férfi családjához, aki egy kínai éttermet üzemeltet, sőt, még egy iskolába is beiratkozik, mert reméli, megtalálhatja a nekivaló nőt. Hamarosan fel is kelti a figyelmét Natsukawa Makoto, aki nemcsak hogy felnőtt és tanár, de ráadásul Luka osztályfőnöke is. Lukát elbűvöli a kedves, mindig jókedvű és igen beszédes nő, és elhatározza, megszerzi magának. De mi van akkor, ha más is érdeklődik a tanárnő iránt? Ráadásul úgy tűnik, valaki Lukára is vadászik.

Ez egy nagyon aranyos dorama, amit mindenkinek meg kell néznie. Nem egy szokványos vámpíros történet és bár Luka képes a napon járni - mivel még nem teljesértékű vámpír -, mégsem egy sablonos vámpírsztorit láthatunk. Tele van élettel, romantikával, izgalommal és persze kis drámával is, ahogy azt kell. Luka szerepét a még igen fiatal, de tehetséges Nakayama Yuma alakítja, míg Natsukawa Makotot nem kisebb személyiség kelti életre, mint Kato Rose. Én mindenkinek ajánlom ezt a remek kis történetet, aki szereti a vámpírokat, vagy megtetszett az ismertető.

Főbb szerepekben:

Magyar felirat: Lovely-Hana Fansub


4 megjegyzés :

  1. Áhhh imádom ezt a doramát. Yumat is imádom azóta. :3 Mindkét főszereplő nagyszerűen játszott benne.

    VálaszTörlés
  2. Igen, szerintem is...éss wúúúú 15 éves volt. :D

    VálaszTörlés
  3. Én is megnéztem ezt a filmet. Olyan volt amit vártam az ismertető után. A japánok még az ilyen filmeket is úgy tudják megcsinálni, hogy az teljesen más legyen, mint a sablonos erőszakos filmek. Nagyon megható volt számomra ahogy a fiú jelleme fokról fokra megváltozik. Ebben a filmben is sok tanulság van a toleranciáról, az igazi barátságról, a család fontosságáról az életben, a szerelem örök érzéséről. A főszereplő fiú meg olyan átéléssel játszotta el, hogy az ember tényleg ledöbben, hogy csak 15 éves volt. Találtam egy hasonló vámpír filmet ami ugyanilyen gondolatokat dolgoz fel az ( RH PLUS ). Csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés