Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2011. december 17., szombat

Buzzer Beat 6. rész

Csak én gondolom úgy, hogy Pi cuki azzal a fekete fejpánttal a fején? :D
És nézzétek a felső képet. x33 Hát nem gyönyörű? *-* Eiji mindig megcsinálja. :D♥
*vissza a valóságba*
Nah szóval itt van a hatodik. :D
Jó szórakozást. *w*

Felirat: Ass Srt

8 megjegyzés :

  1. Szia! Köszi a feliratot, már nagyon vártam.
    Olvastam valahol, hogy a BB-ben sokaknak nem tetszik Pi (leginkább a haja miatt). Lehet, hogy az én ízlésesemmel van a baj, de nekem semmi bajom vele, sőt...

    VálaszTörlés
  2. Nekem pl. a haja nem jön be. Valahog nagyon hülye hajat csináltak neki.

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem ez a kedvenc frizurám tőle, de azt vettem észre, hogy egyszer jól meg van csinálva a dauer, akkor cuki a kis hullámokkal.:3 Aztán, van amikor már kijött a hullám, az már annyira nem tetszős, de mivel ő YamaPi. :D És elég nagy hülyeség, hogy valakinek azért nem tetszik Pi a sorozatban, mert nem jó a haja...-.- Ezt nem tudom felfogni, de gratula nekik. :D Am nagyon szívesen. :)

    VálaszTörlés
  4. uwááááá~ még az előzőt sem köszöntem meg de már itt a következő *___* nagyon köszönöm az új részt, nagyon örülök hogy ilyen gyorsak vagytok és a felirat is remek :P (ja azt elfelejtettem írni, hogy a 4.részben egy mondatot véletlenül angolul hagytatok, arra már sajna nem emlékszem kb hol csak annyit tudok hogy épp az öltözőben beszéltek a srácok, mondjuk nem volt annyira fontos mondat ^^) még1x nagyon köszi az új részt, ez előzőt imádtam, sietek megnézni ezt is ^^ :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szívesen, örülök, hogy ennyire boldog vagy.:D Komoly?? O.O Nahát. XD Az csakis az én hibám. :D DE! Máris meglesem. Köszönöm, hogy szóltál. ^^

    VálaszTörlés
  6. Meegvan.Javítva.^^Ha valami van még lehet szólni, mert hiába ellenőrzöm, néha lyukas az agyam. :P

    VálaszTörlés
  7. jajj annyira jó ez a sorozat.:))köszönöm a fordításokat.:)<3

    VálaszTörlés