Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. január 27., péntek

Proposal Daisakusen 3. rész


Ez most kicsit sok időbe telt. Gomen. >.<

Felirat: Ass Srt

2 megjegyzés :

  1. Köszi ezt a részt is! Már előre látom, hogy ez lesz az egyik kedvenc részem. A letöltés egy kicsit rosszalkodott... A wupload elég érdekesen töltötte le, mert amikor letöltöttem semmi fájlformátum nem volt hozzáadva, a mediafire meg mindig megszakította, hogy ha ő úgy gondolta, hogy ki kell cseszni velem... először megijedtem a wupload miatt, és letöröltem az általa letöltött fájlt -.-'''... aztán a mediafire-rel töltöttem, de azt már elmondtam... XD de ne aggódj, a mf rendszeresen csinál ilyen dolgokat, a wupload-ra meg rájöttem :)
    Még egyszer nagyon köszönöm és YamaPi ebben a részben is íííííííííírtóóóóóóóóóóóóó helyes volt, és jó szívű. Az ilyen YamaPi szerepeket nagyon szeretem, bár a Nobuta wo Produce-os is... De most komolyan, ő az egyik legsokoldalúbb színész... milyen szerepet nem játszott még?
    Harmadszorra is megköszönöm a fordítást, és most már nem pofázok ennyit XD
    További jó munkát és várom a következő részt!

    VálaszTörlés
  2. Szívesen. :D Köszi a hosszú komidat.^^ Azt hittem, a mediafirevel van valami...remélem többet nem csinál ilyet. :/ Igen, szuper színész Pi-chan. Nekem minden oldalról a kedvencem. A Nobuta volt az első ahol látttam és az volt az első dorim is. :D Én is az idióta szerepeket szeretem, ahol meg tudja mutatni a cuki oldalát. :P *-*
    Igyekszek a kövivel is. :) ^^

    VálaszTörlés