Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. február 11., szombat

KAT-TUN - Making of One Drop


Eiji kérésére megjött a One Drop makingje. ^w^
Itt még Jint is láthatjátok, ez még nagyobb öröm. :3 

Raw: WU
Mediafire: 001 002
Felirat: Ass 
Hardsub: WU
Mediafire: 001 002


7 megjegyzés :

  1. Köszönöm a fordítást! Milyen jól el tudnak szórakozni egymás hülyeségein. :D i-di-óó-ták. <3

    VálaszTörlés
  2. Nincs mit.^^ Igen, ők mindig találnak valamit, amivel elüthetik az időt... :,D

    VálaszTörlés
  3. Ez is nagyon jó volt. Most fedezem fel az ismerős arcokat akiket már láttam filmben. Kamenashi Kazuya már a Gokusen-ben is tetszett, de szívesen megnézném a "Wo Produce Nobuta" sorozatban YamaPi-vel együtt, hogy mit alakítottak. Kár, hogy azt nem fordította le senki.

    VálaszTörlés
  4. Serena, a Nobuta wo Produce fent van a D-addictson. :) Végig lefordítva. ^^
    http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_78264.htm

    Nekem az volt életem első doramája.:3 Ezért nagyon kedves számomra még most is. Gyönyörű a témája, az egész dorama csodás. :) És nem mellesleg itt szerettem bele YamaPiba, valami hihetetlen jó szerepe van. :3♥

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm. Gyorsan utána nézek. Most néztem meg YamaPi filmjét a Tomorrows, Joe-t. Abba nagyot alakított, de annyira sajnáltam ahogy verték. gyorsan néznem kell valamilyen vidámabb filmet.

    VálaszTörlés
  6. Azt annyira imádom. *-* Hát igen, szegényke kapott egy párat.><

    VálaszTörlés
  7. Látom, nem csak nekem tetszik az a film. Épp ma néztem bele. Szeretem azt a részt, amikor Joe edz. :) Jól állt Pinek a kockás has, de azért jobban szeretem, amikor nem ennyire vékony.

    Ami a making ofot illeti, minél több KAT-TUN videót látok, annál inkább az az érzésem, hogy valahogy Jin mindig olyan kis kivülálló. Nem tudnám megmondani, miért. Ezeken a videókon hiába szórakozik együtt a többiekkel, mindig ő a legcsendesebb, ő beszél a legkevesebbet, ő nem dumál a kamerának, csak jön, megcsinálja a dolgát, és megy. Csak akkor láttam igazán felszabadultan megőrülni, ha Pi is vele volt. De az igazat megvallva, azért olyan sok videót még nem láttam vele/ük, szóval ez csak az eddigi tapasztalataim alapján alkotott vélemény. Lehet, hogy csak én látok pont olyanokat, ahol ez így van.

    Különben nem tudom, miért, de Jinről mindig egy szó jut eszembe: szép. Annyira lágy vonásai vannak, olyan szép a szeme, az álla vonala, az orra... A hangjáról ne is beszéljünk...

    Kame viszont fura volt ezzel a hajjal. Nem mondom, hogy rossz, csak furcsa. Neki is nagyon szeretem a hangját. Ők ketten szerintem magasan kiemelkednek a többiek közül ezen a téren. Legalábbis számomra az ő hangjuk valahogy szebb, egyénibb...

    Na jó, befejezem inkább. Nézek még valamit, mindenki jobban jár. :)
    Köszi a fordítást, meg a videót!

    VálaszTörlés