Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. február 1., szerda

Proposal Daisakusen 4. rész


Egy újabb szuper rész. :D Yay! :333

Felirat: Ass Srt


7 megjegyzés :

  1. Helló!
    Ez a rész is nagyon tetszett :D Ügyesen megoldotta, és én is rájöttem arra, hogy "6 évvel ezelőtt" ő egy tökkel ütött volt, hogy fájdalmat okozott a csajnak, akit már akkor is szeretett, engem az érdekelne leginkább, hogy ha majd randizni kezd Rei a tanárral, akkor azt, hogy fogja majd meghiúsítani XD *milyen gonosz* kíváncsi leszek a végére és arra, hogy mi lesz a speciálban, mert a chatben olvastam, hogy olyan is van (*_*) És amikor megláttam a tervezettek között a Code Blue-t öröm táncot jártam a szobámban XD
    Na most már tényleg befejeztem XD
    További jó fordítást! A következő részig sok sikert!
    Ancsee

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is totál idióta volt. :D Mondjuk én nem tudok Rei oldalára állni, mert irritál a karaktere. xD A részek csak egyre és egyre jobbak lesznel.^w^ Igen, tervezzük, de azt nem én fogom fordítani, ezért nem tudom biztosan mikor kezdjük el. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia,csak szólni szeretnéék ha esetleg még nem tudnád/tok,hogy a mediafire is megfog szűnni hamarosan :/ (állítólag valami 90 nap múlva,de h az honnan van számítva azt nem tudom).Ha meg már tudtatok róla akkor bocsi,hogy beleszóltam ^^" Egyébként nagyon köszönöm az eddigi részeket és már várom a többit. :3 Eddig is szerettem Yamapit de most még jobban megszerettem x333 Szóval még egyszer köszíí.
    moncsaa

    VálaszTörlés
  4. Szija. :) Hol olvastad ezt? :// Komolyan kinyírom magam, ha így lesz. :/// Nem baj, én köszönöm, hogy szóltál.^w^
    Nagyon szívesen. :)))

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jó nem tudom miért de törölve lett amit írtam előzőleg szóval leírom mégegyszer ^^":
      Hát mondták már egy páran,hogy ez lesz. Mi is (Dakuma-Fs)átpakoljuk a mediafire-s linkjeinket máshova mert ki tudja már? Lehet,hogy igaz is lehet a hír...:/
      "De sajna a mediafire sem marad sokáig köztünk... az a 90 nap hamr lejár :S"
      "Volt valami ilyesmi, hogy kapott 90 napot, és szelektálnak. Az, hogy utána mi marad az nem tudom."
      "Amikortól elindult ez az egész onnan van számítva. De nem tudom pontosan, hogy csak az amerikai tartalmakra vonatkozik e a szelektálás vagy úgy összességében mindenre. De több helyen is olvastam ezt a 90 napos dolgot, azért írtam ki..." -> ezeket olvastam. :// T^T Remélem csak rosszul tudják x$.

      Törlés
  6. Köszönöm Moncsaa. :) Én csak annyit hallottam, hogy szelektálnak. :/ Majd kiderül mennyi marad belőle. :/

    VálaszTörlés