Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. április 24., kedd

Lucky Seven 5. rész


Chinatsu elkészült ezzel is. ^^ Én pedig ZG-t fordítok gőzerővel. >.< Remélhetőleg csütörtökre kész lesz. :3  

Felirat: Srt

6 megjegyzés :

  1. Na nehogy már a főszereplő kilépjen a cégtől. remélem Nitta visszajön. A sorozat egyre jobb lesz. Kiváncsi vagyok, hogyan folytatódik majd. Szerintem Shuntaro nagyon hajt a főnökasszonyra. Mindig is idősebb nőkkel hozták össze a filmekben. :)

    VálaszTörlés
  2. Én már láttam végig. Nyugi, látjuk még Nittát, ennyit elárulok. Ami Shuntaro-t és Toko-sant illeti, nem mondok semmit. Várd ki a végét.

    VálaszTörlés
  3. Én is ugyanezt mondtam. >< Látni akarom Nittát. *-* Serane, most hogy mondod. :D A Gokusenben is meg a Kimi wa petto-ban is idősebb nőbe szeret bele. ><

    VálaszTörlés
  4. Na ezért lehet még remény számomra is XD A Gokusen és a Kimi Wa Petto idején kb. 20 éves lehetett, de a filmbeli partnerei nemigen tiltakoztak volna ellene. Itt is drukkolok Neki. :)

    VálaszTörlés
  5. A Gokusen idején MatsuJun 19, a Kimi wa Petto idején pontosan 20 (akkor lett nagykorú, mivel Japánban, Koreában, Taiwanon és Kínában az ember 20 évesen válik felnőtté) volt. Szóval Serane tippje helyes. ^^

    VálaszTörlés
  6. Már várom a folytatást :)

    VálaszTörlés