Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. április 1., vasárnap

A Million Stars Falling from the Sky 1. rész


Megérkezett Asuka-chan dorijának első része. :3 
Ez a dorama számomra is új és kíváncsian várom a többi részt, remélem, nektek is tetszeni fog. ^^ 

Leírás:


Cím: 空から降る一億の星 / Sora Kara Furu Ichioku no Hoshi

Angol cím: One Million Stars Falling from the Sky / The Smile Has Left Your Eyes

Magyar cím: Millió csillag hullik az égből / A mosoly elhagyta a szemeid

Hossz: 11 rész

Műfaj: krimi, misztikus, dráma, romantikus, thriller

TV-adó: Fuji TV

Sugárzás: 2002. április 15. – 2002. június 24.

Betétdal: Elvis Costello – Smile


A történet:

A történet azzal indul, hogy Dojima Kanzo nyomozót egy látszólagos öngyilkossághoz hívják, mert egy fiatal egyetemista lány kiugrott lakásának balkonjáról. Azonban Kanzo szerint a lányt megölték, és a szobát úgy rendezték be, hogy öngyilkosság látszatát keltse. Kanzo gyanúja hamarosan Katase Ryo-ra, a lány egyik ismerősére terelődik, aki egy étteremben dolgozik. Ám Ryo-nak arra az időre bombabiztos alabije van, miszerint ő nem lehet a gyilkos. Kanzo és Ryo számtalanszor összefutnak, és a nyomozónak mindig valami nagyon rossz érzése van Ryo-val kapcsolatban. Hamarosan pedig Kanzo húga, Dojima Yuko beleszeret Ryo-ba, amitől a dolgok kezdenek összekuszálódni. Ráadásul Ryo múltjában egy sötét titok lappang, aminek talán köze lehet egy sok évvel ezelőtti szörnyű eseményhez. De kicsoda valójában Ryo? Mi történt annyi évvel ezelőtt? És vajon ki ölte meg a lányt? Aki megnézi a doramát, megtudja.

Nem egy könnyű dorama, azt előre megmondom. Dráma, és rejtélyek, ahová néz az ember. Mikor már azt hinnéd, mindent tudsz, hirtelen egy újabb kérdés vetül eléd, és csak nézel, hogy most mi lesz.
Az egyik legzseniálisabb dorama, amit valaha láttam, és ehhez nagyban hozzájárult Kimura Takuya feledhetetlenül fantasztikus játéka, amellyel megformálta Katase Ryo karakterét. Mintha csak rá írták volna a karaktert. Igazából az egész doramát ő viszi, de persze a többi színész sem szégyenkezhet, mert valóban fantasztikus a történet.
Én amikor néztem, mindig remegve vártam a következő részt, vajon mi fog még történni, milyen új titkok látnak napvilágot, és vajon mi fog kiderülni a történet végén.
Nem csalódtam, valóban érdemes volt megnézni a doramát, mert bár nem mai gyerek, nagyot üt, és mindig akkor, amikor az ember a legkevésbé várná. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a különleges történeteket. MUST SEE!

Főbb szerepekben:







És akkor íme:
Felirat: Srt

Jó szórakozást. :3

8 megjegyzés :

  1. Köszönöm, hogy elkezdtétek :)
    Szeretem az ilyen történeteket.
    Kitartást a folytatáshoz.

    VálaszTörlés
  2. Igazán nincs mit, örülünk neki. ^^

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy elkezdtétek. A sorozat szerencsére már régóta megvan, csak a feliratra várt :) Nagyon szépen köszönöm az első rész feliratát :)

    VálaszTörlés
  4. Akkor jó, örülünk, hogy ilyen nagy érdeklődése van. :)) Nincs mit. :3

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen, hogy lefordítjátok.:)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Saya!
    Látom,még 2012-es fordítás.
    Én most néztem meg ezt a sorozatot.Köszönöm .Nagyon tetszett.
    Valóban,mint írod nem könnyű darab.ahogy jönnek az újabb kitakarások egyre izgalmasabb.Nem túl gyors a cselekmény kibontása,sok a gondolatokba feledkezés az arcokon,de én még így is gyakran megálltam a film nézésével,tovább lassítva,hogy jaj ne az történjen már ami aztán mégis megtörtént.Még egyszer köszönöm,üdvözlettel Magdimama

    VálaszTörlés
  7. Kedves Saya!
    Két éve is van már annak - próbálgatva a letöltés csinját-binját, minden ami elébem került letöltöttem- többek között ezt a sorozatot is, de úgy alakult, hogy most került rá a sor.
    Ezzel a sorozat felkerült a Japán TOP 5-ös listámra.
    Valóban úgy van ahogy az ismertetőben írtad, hogy mire azt hinném, hogy már mindent tudok jön egy újabb meghökkentő? megdöbbentő? fordulat.
    Hálás szívvel gondolok Rád amiért a fordításoddal megnézhettem ezt a remek sorozatot.
    Köszönöm :-))
    Üdv. anoli

    VálaszTörlés