Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. április 25., szerda

Zenkai Girl 3. rész


Felirat: Ass Srt

6 megjegyzés :

  1. Hmmm... Hát nem állítom, hogy javuló tendenciát mutat a csaj. Ha lehet, most még bosszantóbb volt, mint eddig. :) Remélem, lassan a sarkára áll a srác, mert szerintem azzal, hogy ennyire kis szerencsétlen, sosem fog imponálni a lánynak, hiába töri magát.
    Amúgy ebben a sorozatban a gyerekek a legédesebbek. Ők mindig átlátnak a szitán, és sokkal őszintébbek, mint mi felnőttek. Ez a történet nagyon hitelesen ábrázolja a gyermekek viselkedését és gondolkozásmódját. Sokat tanulhatna tőlük minden felnőtt. :)
    Köszi a fordítást.

    VálaszTörlés
  2. Valóban a gyerekek a legjobbak a sorozatban. Nem szeretem a mamlasz férfiakat, de még inkább nem a törtető nőket. A csaj megérdemelné, hogy összejöjjön az ügyvéd úrral és megtapasztalja, milyen az ha csak számításból kell valakinek. Valahogy ettől a sorozattól kinyílik a bicska a zsebemben. De a sárdobálás régi kedves emlékeket idézet fel bennem. Én is imádtam a sárban dagonyázni és a lányom is mindig belelépett "véletlenül" az útjába kerülő víztócsákba.

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek a két főszereplőnkről alkotott eddigi véleményekkel. Kiábrándítóak. És a gyerekek mindig mindenhol a legédesebbek, mint a doramaban is. >-<
    Aki ilyen életre vágyik... az nem élet. A nőnek előtte se nagyon volt élete, de az elképzelt jövője végképp nem nevezhető annak.

    Mindezek ellenére, nagyon izgatottan várom a következő rész és az újat köszönöm! :Đ * . *

    VálaszTörlés
  4. Igen, nem csoda, hogy ennyire megegyezik mindenki véleménye. >.< Csak sajnos a gyerekeket senki nem veszi komolyan, pedig nem ártana tanulniuk az őszinteségükből... :)

    VálaszTörlés
  5. Nálunk gyerekkoromban a homokozás volt a nagy kedvenc. Két méter mély homokozónk volt, várakat, árkokat építettünk, amibe vizet vezettünk, aztán hidakat csináltunk a matchboxoknak. Sosem felejtem el, mennyi kellemes órát töltöttünk a homokban, és bár kibírhatatlanul rossz gyerekek voltunk, olyankor sosem kellett ránk szólni. Szóval ilyen értelemben én is megértem az iszapos dolgot. Meg hát egymást locsolni slaggal is jó móka volt. Sajnos a mai víz árak mellett a gyerekek már nem tapasztalhatják meg ugyanezeket az egyszerű, de megunhatatlan szórakozás formákat, pedig kit érdekelt a számítógép ilyenkor?! Hah, kicsit elkalandoztam, bocsi. :)

    VálaszTörlés
  6. Hmm, ismerős. : D Mi is saraltunk régen nagyon sokat, imádtuk. ><

    VálaszTörlés