Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. május 22., kedd

Zenkai Girl 6. rész


Azt hiszem, a végén lesznek szidalmak Ayukawára vonatkozóan. XD

Felirat: Ass Srt

4 megjegyzés :

  1. -.-... elhiszem hogy nagyon rosszul esett neki, de egy ilyen reakciót levágni. -.- Atyám. Nagyon kíváncsi vagyok hogy ezek után mi lesz. Az előzetes nagyon kíváncsivá tett. :Đ Köszönöm szépen ezt a részt is. :Đ

    VálaszTörlés
  2. Hát ezt a két kölköt meg kell zabálni, annyira édesek. Pitaro milyen kis szomorú volt már, hogy Hinata passzolta a szerepet. Egyem meg őket. Annyira jól választották ki ezt a két kis törpét, mind a ketten nagyon jól hozzák a karakterüket. A csaj még mindig nagyon gáz, pedig már úgy tűnt, dereng némi fény az alagút végén, bár igazából kiszámítható volt, hogy ez lesz belőle. Viszont az már haladás, hogy Hinata anyja végre rájött, hogy anyának lenni mit jelent valójában. látszott, hogy tényleg felfogta, milyen élmény részese éppen. Csak hát a munka majd kitörli a fejéből ezt az érzést. Jah, és a srác tök édes volt, mikor vigasztalta Hinatát. Nem vagyok nagy Ryo fan, valamiért nekem nem dobogtatja meg a szívemet, de annál a résznél tényleg nagyon aranyos volt. :)
    Köszönöm a fordítást!

    VálaszTörlés
  3. Daisuke, egyetértek, gyerekes és nevetséges reakció volt a részéről így tenni... TwT Ha nem lenne vak, észrevette volna, hogy mi a szitu...
    Audry, amikor az édesanyja elment a műsorra, majdnem elbőgtem magam valamiért, annyira édes volt az a jelenet. :) És amikor apuci Hinatát vígasztalta, azt én is nagyon imádom... teljesen képtelen megvédeni magát, ha megalázzák ezért egy kicsit szánalmas a karaktere, de apaként remekel. Nagyon érett és komoly gondolkodása van. :)

    VálaszTörlés
  4. Mondjuk annyiból vitatom a komoly érett férfi dolgot, hogy ha az lenne, nem akarna egy ilyen felszínes nőt a gyereke mostohájának, még akkor sem, ha a szerelem vak, meg rózsaszínbe vonja a világot. :) Minden más értelemben tényleg jó apa, figyelmes, törődő és megértő. :)

    VálaszTörlés