Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. június 29., péntek

Papadoru 5. rész


Chinatsu meghozta a kövi részt. :)
Jó szórakozást hozzá. ^^

Felirat: Srt

4 megjegyzés :

  1. Rövid leszek, mert nem ma néztem meg, és nem friss már az élmény, csak akkor nem volt időm írni hozzá.
    Még mindig arra lennék kíváncsi, hogy hasonló helyzetben a valóságban mi történne. Azért mikor úgy döntött a csapat, hogy passzolják a kis renitenst, eléggé meglepett. Viszont azt nem értem (ennyire nem vagyok otthon se News, se Kanjani8 téren), hogy lehet a Kanjani8 tagja Ryo nyolc éve, ha egyszer ő Newsos volt. Biztos egyszerű a magyarázat, de pillanatnyilag nekem nem világos. A kiskölköt meg egyszer-kétszer alaposan tarkón csaptam volna (Ryo meg is tette, ami nem kicsit lepett meg az eddigi töketlenkedése után).
    Várom a többi részt, kíváncsi vagyok, milyen akadályok várnak még a kis idol fiúcskánkra. :D

    Mint mindig, köszi a fordítást!

    VálaszTörlés
  2. Ryo egyszerre volt a NewS és a Kanjani8 tagja is. :) Azért lépett ki a News-ból mert többször is gondok voltak a két banda összehangolása miatt. És amikor bekerült a News-ba, a Kanjani8-nak már a tagja volt. ^^

    VálaszTörlés
  3. Ez a lehetőség felmerült bennem is, csak azért vetettem el, mert arra gondoltam, hogy lehetetlen két csapatot összeegyeztetni. De azért ezek szerint jó darabig működött a dolog. :)

    VálaszTörlés
  4. Végülis én sem vagyok nagy ismerője a Kanjani8-nak, de Ryo ott azért egy húzó ember. Szerintem. Mármint a többieket elnézve, talán neki lehet nagyobb sikere. Nekem a furcsák, ezek a megrohamozások. Tehát most elmegy egy Idol Shibuya-ba vásárolni és ott nem rohamozzák le így le őket. xD Vagyis nem olvastam még egy cikkben sem senkitől. Maximum 2-en merészkednek odamenni kézfogásért és pá.
    Mindenesetre nagyon jó, hiszen lényegében így lehet. Már csak Johnny papa kellene. xD
    Köszönöm szépen ezt a rész! * . *

    VálaszTörlés