Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. június 30., szombat

Voice 1. rész


Shizu megérkezett az új dorijával. :) *tapsvihar*
Én különösen örülök neki, mivel Toma és Eita játszik benne. :33
Egy kicsit féltem a doritól, a témája miatt, de ahogy megnéztem az első részt, vagyis már az első rész nézése közben tudtam, hogy szeretni fogom. Ebben nemcsak Toma Hana Kimi szerű játéka, hanem Eita édes, kissé gyogyós szerepe is segített. ^^ Egyszerűen imádom és mindenkinek nagyon ajánlom. Gyönyörű a témája és poénokban sincs hiány. Toma pedig mindenen túltesz. ^w^ Vagyis szerintem ez MUST SEE. :)♥

Felirat: Srt

Ismertető. :)

Cím: ヴォイス - 命なき者の声 / Voice – Inochi Naki Mono no Koe

Angol cím: Voice

Magyar cím: Hang

Hossz: 11 rész

Műfaj: orvosi, misztikus

TV-adó: Fuji TV

Sugárzás: 2009. január 12. – 2009. március 23.

Adás ideje: Hétfő 21:00

Betétdal: GReeeeN – Setsuna


A történet:

Kaji Daiki eredetileg a szívsebész kurzusra jelentkezett, ám megbukott, így már csak a patológiai kurzus maradt számára. Amikor Daiki összeakad Sagawa professzorral, megkérdi tőle, miért ide került. Ekkor a professzor válasz elé állítja azt kérdezve, miért akar Daiki szívsebész lenni. Daiki azt válaszolja, hogy a gyógyszerek már semmit sem érnek, ha a beteg szíve leállt, ám a professzor rávilágít, hogy a gyógyszerek néha halált is okozhatnak. Daiki megfogadja a professzor útmutatását, és társaival, Ryosukéval, Kanakoval, Teppei-el és Akirával nekilátnak nyomozni olyan halottak után, akik a kórházban furcsa, megmagyarázhatatlan módon haltak meg.

Főbb szerepekben:


5 megjegyzés :

  1. Véletlenek márpedig nincsenek. Két napja ismételten megnéztem a Hanakimit és arra gondoltam, hogy miért nem tudom Tomát más filmben is megnézni. Erre megtaláltam ezt a fordítást. Imádom a játékát és persze Eitát is nagyon szeretem. Annyira örülök ennek a sorozatnak, mert nem csak jó színészek vannak benne, de a történet is nagyon kedvemre való. Már előre izgulok a többi rész miatt. Köszönöm a fordítást.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. köszi a fordítást naon tetszett, remélem hamar lesz folytatás :D

    VálaszTörlés
  4. Végre eddig is eljutottam. Nagyon jó kis nyitó epizód volt. A lány nem a Rich man, poor womanes hölgyemény? Tomát egyre jobban kedvelem, bár nem az esetem, de olyan kis huncut tekintete és mosolya van, amit viszont nagyon szeretek. Eitát szintén bírom, úgyhogy remélhetőleg a többi rész után is pozitív lesz a véleményem.

    Köszi a fordítást, még ha kicsit le is maradtam a megnézésével. :)

    VálaszTörlés