Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. július 22., vasárnap

Code Blue 8. rész


Neko-chan elkészült a következő résszel is. :) Már kezdenek komolyodni a dolgok. ><

Felirat: Ass Srt

3 megjegyzés :

  1. Hát ez a rész... Készültem, hogy írok majd egy jó kis vidám kommentet, erre tessék... Nem is tudom, mit mondjak erre. Mikor kimentek a helyszínre, néztem, mennyi idő van még a részből, és azon gondolkoztam, mit tudnak még bezsúfolni ilyen kevés percbe. Kész. De tényleg, nem jutok szóhoz... (Ez ritkán fordul elő! :D)

    Na de azért legalább a többiről muszáj szót ejtenem, mert ez a kislány akkora arc volt, hogy végig vigyorogtam a részt. Aizawa sem bírt kőszikla maradni mellette, ez pedig már nagy szó, azt hiszem. Nagyon komoly volt, ahogy kiszototta a nővért, meg a másik lányt. Az meg meg sem lepett, hogy Aizawa láttán megjelent az arcán a vágyakozó kifejezés. Hát ha itt is ilyen dokik lennének, megérne pár nap kórházasdit a dolog. :) A hal meg külön LOL volt. De az most is kiderült számomra, hogy Kosaku (a régimódi nevével :D) olyan, mint egy robot, ha a munkájáról van szó. Eszméletlenül jó lett ez a karakter, gratu az író(k)nak. Annyi mindent mondanék még, de inkább befogom *nagyon nehezen bírja ki*.

    Köszönöm a fordítást, és nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a következő részben.

    VálaszTörlés
  2. Hát Audry egyetértek veled! Minden résszel egyre jobban imádom Kosaku karakterét. :D És imádtam ezt a részt fordítani, a család számos jó percet szerzett, persze a kislány volt a legdurvább. És a vég... én totál ledöbbentem és még mindig reménykedem, hogy nem alakulnak olyan rosszul a dolgok, mint kinéznek. Fura, hogy az ember egy ilyen után, hogy megkedvelhet egy unszimpatikusabb karaktert, mint pl. Dr Kurodát. :D Igyekszem a következő résszel. :) Tartsatok ki továbbra is a CB mellett!!!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem Dr. Kuroda nem unszimpatikus. Muszáj, hogy valaki ilyen szigorúan álljon a fiatalokhoz, mert életeket menteni nagy felelősség, és ugyanakkor számukra is folyamatos kockázat (Lásd a doktornő esetét, aki csak egyszer hozott rossz döntést, és mi lett belőle!). Ha belegondolok, Kuroda az egyetlen, aki kemény kézzel áll a tanoncokhoz, viszont ha kell, akkor megdicséri őket (nem egyszer volt rá példa, pl mikor a liftben mondta, hogy miért kérnek bocsánatot, hiszen megmentettek egy életet... Lehet, nem szó szerint így volt...) Tény, hogy nem kedves, de én eddig is kedveltem őt, és szorítok neki. Ez most az egyik kedvenc sorozatom, nem tudom elmondani, mennyire hálás vagyok azért, hogy számomra is érthetővé teszed. Az nem fenyeget, hogy félbehagyom a CB-t, még akkor sem tenném, ha nem csak két évada lenne! Ráadásul nem csak Yamapit kedvelem a szereplők közül, úgyhogy az én lelkesedésem a sorozat iránt egyszerűen letörhetetlen. :) (De azért Aizawa forever :D)

    VálaszTörlés