Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. július 17., kedd

Dragon Zakura 2. rész


Ahogy ígértem, megjött. :)
A morcos Pi-chan fejekkel még mindig nem tudok betelni. >..< 

Felirat: Ass Srt

3 megjegyzés :

  1. Úgy sajnáltam ebben a részben Yuusukét. Bár csak nyer az egyességgel, akkor is durván megalázó számára. Ráadásul milyen apa az, aki otthagyja a fiára a tartozást?
    Annyira szeretem, mikor Pi felháborodottan beszél. Tök aranyosan hangsúlyoz. :) Bár általában ez igaz a japánokra, nagyon érdekesen dallamos a nyelvük (koreaiaknak is), és sokkal szenvedélyesebben beszélnek, mint mi magyarok. Akár esznek, akár hazaérkeznek, akár kíváncsiak vagy csodálkoznak, mindig tele van érzelemmel a hangjuk.

    Köszi a fordítást! Kíváncsi vagyok, a vigyorgó fiú végül csatlakozik-e a csapathoz, mert ugye ő folyamatosan érdeklődik a Todai iránt, csak hát a tesó miatt nem jelentkezik. De a létszám is véges, szóval tényleg érdekel, hogy ő végül bekerül-e. Van tippem, de lehet, hogy tévedek. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi a fordítást! Egyszer régen még elkezdtem angolul nézni, csak akkor még nem nagyon értettem, ezért abba is hagytam. De most magyarul sokkal jobban tetszik, kíváncsi vagyok, hogy folytatódik :)

    VálaszTörlés
  3. Sajnos a kemény munka sem ér már semmit. :S De itt nálunk már az egyetem sem ér semmit. Szégyen ahová tart a világ. -.-
    Köszönöm ezt a részt is! * . * Sok tanulság van benne. :Đ

    VálaszTörlés