Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. július 20., péntek

Papadoru 6. rész


Végre lefordították a kövit is. >< 
Ezt a részt egyszerűen imádom. *--* 

Felirat: Srt

3 megjegyzés :

  1. Köszönöm ezt a részt is:) Annyira tetszett amikor Mai-channal táncolt Ryo :)) Az előzetesből már tudtam h ez lesz, de akkor is. Többször is visszatekertem :))

    VálaszTörlés
  2. Én szerencsére még a képet sem néztem meg, bár így is kiszámítható volt, hogy oda fog menni. :) Azért elég nagy kockázatot vállalt. Az egyetlen, ami nem tetszett, hogy a tánc alatt nem volt rendes zene. Nem értem, miért nem indították el újra. A valóságban, ha besétálna egy sztár egy suli rendezvényére, és felvinne egy lányt a színpadra, szerintem rögtön betolnák a zenét az ezért felelős személyek. Nekem kicsit fura volt, hogy csak úgy lépkednek, pedig tényleg amúgy szép rész lett volna, és a szöveg is nagyon jól sikerült alatta. Aranyos volt Ryo, ahogy nem vigasztalta, hanem inkább bíztatta Mait. Viszont azért a vége sem volt semmi, kíváncsi leszek, mi sül ki még ebből. :)

    Köszi a fordítást, mint mindig! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! :Đ Hm... azok az álcafigurák. De teljesen jól alakítja az újdonsült apa szerepet. xD Valahogy mindig ezt csinálják. :Đ
    Köszönöm szépen * . *

    VálaszTörlés