Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. augusztus 4., szombat

Papadoru 8. rész


Belehúzott a fordító és mi is. ^^ A zsepiket készítsétek, még én is bőgtem a végén. ><
Jó szórakozást. ^^

Felirat: Srt

2 megjegyzés :

  1. LOL Épp tegnap írtam, hogy kár, hogy nincs még egy rész, erre tessék! Gondolatolvasók vagytok. :) Azt kell mondjam, ez a sorozat JÓ! Ez a rész is nagyon tetszett. Az első néhány résznél még úgy voltam vele, hogy nincs más, hát nézem. De most már azért nézem, mert tényleg fordulatos, meglepő, változatos.
    A csajjal nem tudok megbarátkozni. Szerintem valahogy nem illik Ryóhoz, de az apát játszó színész rendben volt. Kíváncsi vagyok, végül a hír kiszivárgása milyen botrányt okoz majd.

    Sosem fogom megérteni, miért ne lehetne házas egy idol. Attól még lehet érte rajongani, mert már foglalt. Persze a kislányok már nem álmodozhatnak róla, hogy ők lesznek a felesége, de vajon ez miért von le a munkája értékéből bármit is?! Ha megveszem valaki CD-jét vagy DVD-jét, nem azért veszem meg, mert egyedülálló, hanem azért, mert tetszik a hangja, szeretem a játékát, a gesztusait. Szóval tényleg elszomorító, hogy ilyen stressznek vannak kitéve. És sajnos Akanishi Jin esete mutatja, hogy egy létező probléma...

    VálaszTörlés
  2. Valójában ezt én sem értem. Meg eleve nagyon sokan 15 körül vagy fiatalabbak, Ryo 28 éves éppen és ábrándoznak a házasságukról. Jó 10 év még belefér, de akkor is furcsa. Főleg hogy több ezren szeretik, az esély egyre jobban csökken. Igaz bármi megtörténhet és egynek biztosan is sikerülni fog. Már ha megházasodik egyszer. És ha már szeretsz valakit akkor nem az a lényeg hogy boldog legyen. Még ha nem is te vagy mellette, sőt azzal a másikkal talán boldogabb is.
    Ami számomra egyedül a nagyon furcsa ez a sikítozva rohangálás... mint az elmebetegek a fehér köntösökben.

    De a sorozatról. :D Huhh. Végre. Valami jó is történik. * . * Olyan édesek hogy ott vártak az esőben a kölykök. :Đ Remélem valami értelmes elfogadható vége lesz. Sajnos a való életben, ez nem olyan biztos. Meg ugye amit sokszor mondok, hogy a valószerűsége ennek az egésznek. Olvashattuk már hogy Johnny papa még a barátnőknek se nagyon örül nagykorúság alatt... még utánna sem. Sok sok vita volt már ezzel kapcsolatban. Azt hiszem ha egy idol-t szeretünk a legboldogabb jövőt kívánjuk neki. És efelől neki kell döntenie, ha családot akar akkor ottvan házasodjon meg. Az már majd az ő gondja hogy folytatja-e, és ha folytatja akkor hogyan oldja meg a kettőt egyszerre. És nem sok valószínűsége, hogy hirtelen 3 gyereke lenne. :Đ
    Szóval köszönöm szépen a feliratot! Egyre jobban megtetszik ez a dorama! Köszönöm! :Đ * . *

    VálaszTörlés