Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2013. április 14., vasárnap

Dragon Zakura utolsó rész


Meghoztuk még egy dori befejező részét. :)
Jó szórakozást hozzá. ^.^

Felirat: Ass Srt

3 megjegyzés :

  1. Örültem, hogy tényleg megjött még a hétvégére a rész. :D Gondoltam rá, hogy leírom a véleményemet róla, de nem szeretnék az utolsó résznél spoilerezni, szóval most csak azért jöttem, hogy megköszönjem a teljes sorozatot. Nagyon rendes volt tőletek, hogy bevállaltátok és meg is csináltátok, hálás vagyok érte!

    Ez egy aranyos sorozat, a vége nagyjából tetszett, egyetlen dolgot leszámítva, de azt sem írom le most. Talán csak annyit, hogy "gonosz" iker kiakasztott, bár én nem s vártam mást tőle. :) Na jó, tényleg ennyi most, még egyszer köszönöm szépen, és legyen szép napotok. (És még SU is van, lesz mit néznem este. :D)

    VálaszTörlés
  2. Pár napja, rendszer leállás volt a munkahelyemen és unalom űzésként a youtube-on barangoltam. Megtaláltam a Dragon Zakurát teljes részekben. Belekezdtem és nagyon érdekesnek találtam. Gondoltam feljövök hozzátok, hátha... :D és nagyon örültem neki, hogy megtaláltam nálatok. *-*

    Két nap alatt végignéztem. Nagyon tetszett az egész, és titkon azt kívántam bár korábban találtam volna :D jól jött volna némelyik tanács pl. az érettséginél :D

    Pi karaktere végig nagyon tetszett, és szerintem tökéletesen játszotta. Ahogy Teppei karaktere is tetszett (bár őt eddig akárhányszor láttam, mindig ilyen aranyos, eleven volt :D)

    A többi szereplő is jól adta a karakterét, az ügyvédet pl. sokáig utáltam xD

    Nagyon köszönöm, hogy lefordítottátok és megosztottátok velünk :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm a fordítást.
    Kicsit félve kezdtem bele, mert láttam már a koreai verziót korábban, és általában két feldolgozás közül mindig a koreai verzió tetszik jobban. Most azonban kellemesen csalódtam. Bár a fővonal ugyanaz, mégis a karakterek kicsit új színtben tűntek fel, azáltal, hogy mások a színészek. Viccesek, aranyosak a tanárok, Ino nagyon szimpatikus volt. A motoros "csirke futamot" nézve eszembe villant a Gokusen Yankumija. Talán nem véletlenül.
    Az ügyvéd is nagyon meggyőző és hatásos volt, karizmatikus színész játszotta. Az érvelései, bár sokszor bántóak voltak és durván realisták, mégis szomorúan igazak, ha a történetben uralkodó helyzet szempontjából nézzük. De még a valódi életre vonatkozóan is, mondott igazságokat, ami akár a mi társadalmunkra is érvényes. Meglepődtem egyébként, hogy Abe Hiroshi milyen sok sorozatban játszott eddig, mert nekem ez volt az első élmény, hogy őt játszani láttam.
    Hálás vagyok a videókért is, köszönöm szépen.

    Ayana

    VálaszTörlés