Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2013. augusztus 10., szombat

Summer Nude 1. rész


Nos mivel a D-addictson kettő topic is van, ami ezzel a doramával foglalkozik, és szerintem versenyeznek egymással, úgy gondoltam, belefoghatok, szóval íme az első rész. :D
Egy nyári romantikus dorama YamaPi, Toda Erika és Karina főszereplésével. :)
- Az OST YamaPi - Summer Nude című dala, amit le is fordítok hamarosan ^^ -
A videó HD, nincs hardsub, de mellékelem a fontokat, amiket csak telepítenetek kell és máris élvezhetőbb a felirat. :)
Jó szórakozást ^^

Raw: 001 002 003
Felirat: Ass Srt

8 megjegyzés :

  1. Nagyon köszi a feliratot :) Már elkezdtem japánul is, mert nagyon látni akartam, de így sokkal élvezhetőbb lesz :) Megyek is leszedni :)
    Köszi

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy elkezdtétek fordítani! ^^ Alig vártam, hogy megnézhessem, és mostmár a többi részt is várni fogom, nagyon! :3 És további sok kitartást kívánok! ^^

    VálaszTörlés
  3. Aranyos volt az első rész, de nem szerettem bele a történetbe. Persze sokszor járok úgy, hogy csak több idő kell a szereplők elfogadásához, szóval ez még nem jelent rosszat. Azért volt pár jelenet, amiken nagyon jól szórakoztam (szülő teknős?! XD). Pinek ezt a számát még szokom, de egész jó, biztos szeretni fogom sokadik meghallgatás után. Ezúttal a haja is egész jól áll neki... Ami a lényeg, köszönöm a fordítást, és kíváncsian várom, mi sül ki belőle. :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a fordítást, igazán tetszett a sorozat! :)

    VálaszTörlés
  5. Huh végre ide is eljutottam. Bevallom, már az 5. résznél járok ~ És nagyon tetszik :D Nem akartam elkezdeni, halogattam is de nem bánom hogy nézem. Minden pillanata leköt :) Köszönöm szépen a munkátokat! <3

    VálaszTörlés
  6. Szia! Ma megpróbáltam letölteni az első rész feliratait plusz a fontokat, sajnos "not valid", van más mód a felirataitok letöltésére, amik már nem elérhetőek? Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, majd megpróbálom feltölteni a fontokat, de nagyon lassú a netünk, a feliratot le tudod szedni a D-addictsról is. :)

      Törlés