Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2014. március 8., szombat

Bride of Century 3. rész


A videót a továbbiakban nem töltöm fel. D-Addicts-ról le tudjátok tölteni torrenten, 
a felirat a WITH videóhoz van időzítve. 
Illetve ezen az oldalon is megtaláljátok: doramax264 
Az utóbbin nem HD minőségben.


2 megjegyzés :

  1. Köszönöm szépen ezt a részt is. Egész jó ez a sorozat. Általában nem nézek olyat, amiben egyetlen színészt sem ismerek (valami alapján szelektálni kell), de itt már a leírást is vicces alapötletnek tartottam, és úgy tűnik, a szereplőket is meg fogom szeretni. Igazából annyival jobban tetszik a ti fordításotok, mint a másik, hogy én szívesen várok rá inkább, minthogy azzal nézzem. Engem személy szerint rettentően zavar, ha sok az elírás és hiba egy feliratban (meg bármiben, amit olvasni kell), éppen ezért a minőségre nem sajnálom rászánni az időt. Ha arról lenne szó, hogy hónapokat kell várni minden részre, akkor is meggondolnám, hogy inkább félreteszem, és majd egyben megnézem, ha kész. :) Csak így tovább, és kitartást a magánéleti kihívásokhoz is - érettségi, osztályozóvizsgák stb..

    VálaszTörlés
  2. Nincs mit! :)) Az alapsztori nekem nagyon tetszett már akkor, amikor olvastam, hogy mi lesz benne a drámában. És hát persze Hongki főszerepe rátett még egy lapáttal. >.<
    Ennek nagyon örülök és nagyon jól esik, hogy kivárod. :) Sokan olyan türelmetlenek és tolakodóak tudnak lenni olykor, de szerencsére a mi oldalunkon a nézőink nagyon empatikusak és én ezért nagyon hálás vagyok! :D
    Hát igen, a minőség nem elhanyagolható szempont. :) A fordítás mellett sokszor szinte át kell időzíteni a felirat egy részét, hogy élvezhető legyen. :)
    Köszönöm a jókívánságaid és hogy kitartasz mellettünk. ^^

    Igyekszem hozni a részeket a hétvége felé!

    VálaszTörlés