Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2014. március 2., vasárnap

NEWS Utsukoi koncert dokumentumfilmek


Raw: 001 002 003


HQ raw: 001 002 003
HD raw: 001 002 003 004 005


Raw: 001 002 003

Időtlen idők óta ülök ezen a három videón, de VÉGRE meghoztam őket!
Egy kis magyarázat azoknak, akik nem tudnak ezekről a dokumentumfilmekről:
A 'Dokumentumfilm' című videó hossza durván másfél óra és a fiúk 2012-es visszatérésétől egészen a koncertturné első koncertjéig tartó időszakot mutatja be, a Chankapaana kiadásával, felvételekkel, próbákkal, meg egyebekkel.
A 'Special digest + Dokkiri' első felében az egyes koncerthelyszínek koncertjeiből láthattok részleteket, a második felében pedig egyfajta meglepetés hadműveletet, amit a KoyaMassu és a ShigeTego párosok találtak ki. A KoyaMassu dokkirijében a páros monitoron keresztül kommunikál a rajongókkal egy üzlet fülkéjéből, ahol akkor adják ki a Chankapaanát. A TegoShige részben pedig a két jómadár kitalálja, hogy álcázzák magukat és úgy vonuljanak ki az üzletbe, míg észre nem veszik őket a rajongók. :') 
A 'Special digest + Event' című videó első fele ugyanaz, mint a dokkiris videóban, szóval senki ne furcsálja. A második felében egy fantalálkozót láthatunk, ahol a fiúk mindenféle értelmes és nem értelmes dolgot csinálnak a rajongók szórakoztatására. :D
Csak a Dokkiri videójához van HD, ezt így adták ki a koncert Blu-ray verziójához. Nem lesz hardsub, vagyis a közeljövőben nem hiszem, ismételtem linkelem a fontokat, hogy mindenki problémamentesen megnézhesse őket. :) (windows media player classic használatával)


Illetve észrevettem, hogy a koncert Blu-ray verziójához nem töltöttem fel külön a feliratot, mert ahhoz nem jó a HQ koncert időzítése. Szóval azt is megtalálhatjátok a koncertnél. (befejezett projektek fülecske)



2 megjegyzés :

  1. Nagyon hálás vagyok a feliratért! Örülök, hogy ez is a befejezett projektekhez került :D

    VálaszTörlés
  2. Hát én is örülök, hogy őszinte legyek. >.< Remélem, jól szórakozol. :)

    VálaszTörlés