Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2014. szeptember 7., vasárnap

Bride of the Century Utolsó rész


Ahogy ígértem, siettem az utolsó résszel. :)
Tudjuk, hogy egy kisebb örökkévalóság volt, mire elkészültünk ezzel a doramával, ezért köszönjük azoknak, akik vártak és kitartottak mellettünk. ^^
És köszönjük Ki-channak a kitartó munkáját! :)

Felirat: Ass Srt

4 megjegyzés :

  1. Köszönöm szépen ennek a sorozatnak a fordítását, valóságos anygalok vagytok csajok :D Ki-chan, a te lelkeden szárad, hogy belebolondultam az FT Island-ba, mert ebben a sorozatban szerettem meg Hongkit XD Ezért még egyszert köszönöm a rengeteg munkád és a sietséget is!

    VálaszTörlés
  2. HongKival én is így voltam, bár azóta Jeremyként még jobban megkedveltem. :) A sorozat is jó volt, én is hálás vagyok érte. A főszereplő lányt ugyan nem sikerült megkedvelnem, de mindent összevetve jól szórakoztam rajta. Az egymásra találós jelenet meg nagyon aranyos volt, bár megjegyzem, azért Kang Joo elég sok időt elvesztett Kang Rimmel, amit már nem kap vissza. Kicsit igazságtalan ez így. :D

    Köszönöm a feliratot, és a rengeteg időt és energiát, amit belefektettetek!

    VálaszTörlés
  3. Ai, ha Hongki miatt befordulsz, nyugodtan hibáztass engem. >.< Örülök, hogy miattam szeretted meg őket és hogy kitartottál mellettem, sőt köszönöm. :)

    Audry, Jeremy örök kedvencként fog megmaradni, azt hiszem, mindenki számára. :) Imádni való karakter. :3 Hát igen, Kang Ju még csak a felháborodás legkisebb jelét sem adta, amiért 1 évig nem is tudott a saját fiáról, én kicsit kiakadtam volna. ._.

    Igazán nincs mit és köszönöm, hogy velünk tartottál. :)

    VálaszTörlés
  4. Kicsit??? :D Ez olyasmi,ami örökre elveszett. Finoman szólva asztalt borogattam volna, ha megfosztottak volna egy ilyen élménytől... :) Még szerencse, hogy ez csak egy dorama. Remélem, a valóságban HongKi kevésbé göröngyös úton talál majd el az igazihoz. :)

    VálaszTörlés