Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2014. december 1., hétfő

Modern Farmer 5. rész


Visszatértünk és igyekszünk (ismét) behozni a lemaradást. :)
Mivel a D-Addicts-on már nem lehet torrentezni, egy másik oldalt linkelek. ^^ 

Felirat: Ass Srt

3 megjegyzés :

  1. Írtam egy kommentet, elküldtem és nem jelent meg. Ez érdekes. Na akkor még egyszer, bár lehet, hogy később az előző is megjelenik, és akkor meg dupla lesz. :)

    Először is örülök, hogy fordítjátok a sorozatot, viszont sajnos a linkelt oldalról nekem nem sikerült eljutni a részek letölthető formájához. A Skip this ad után nem letöltő oldalra irányít, egyik résznél sem működött nálam. Szerencsére asiatorrents-en fenn van, de azért nagy kiszúrás ez a D-addict üzemeltetői részéről. Nyilván megvolt az okuk rá, hogy így döntsenek, de ha nem lesz hamarosan valami alternatíva, kínszenvedés lesz fellelni és letölteni a sorozatok részeit, Főleg, ha régebbiek.

    A feliratot köszönöm szépen, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki az ötletből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos már egyre kevesebb oldalt tudok én is mondani, ahonnan le lehet szedni, ezért szerencsés, ha valaki regisztrálva van az asiatorrentsen. :/ Nekem erről az oldalról is sikerül letöltenem, normálisan beadja a letöltőoldalt, szóval megpróbálom úgy, hogy egyből azokat linkelem be, amiket a skip ad után bead. :) Köszi, hogy szoltál. :)

      Törlés
  2. Én köszönöm, hogy mindig ennyire segítőkészek vagytok. Épp most akartam szomorkodni, hogy elfogytak a részek, erre látom, van új felirat. Azt hiszem, ma sem fogok aludni. :) Egészen belejöttem. A mosolygós fiú meg nagyon édes, még nem találkoztam vele.

    Köszönöm az eddigi részeket, és persze az újat is. Legyen szépséges napotok!

    VálaszTörlés