Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2014. december 13., szombat

Modern Farmer 6. rész


Mivel nem mindenkinek sikerül a letöltés erről az oldalról, belinkelem külön is a részeket, az Embeupload-os és a megás linkeket. De aki teheti, regizzen az asiatorrents-re, mert ott minden fent van. :)

Mega: Part1 Part2
Embeupload: Part1 Part2
Felirat: Ass Srt

[És szeretnék egy kis bejelentés féleséget tenni. Mint észrevettétek, nem haladunk olyan gyorsan a feliratokkal, mint ezelőtt. Ennek nem más az oka, minthogy Ki-channal, aki ezt a doramát viszi Németországba költöztünk, hogy itt próbáljunk szerencsét, etc. Szóval a nagybetűs élet az utóbbi időben egyre nagyobb szerepet játszik, nyelvet tanulunk, munkát keresünk és egyebek. De a fordítással nem tervezem, hogy leállunk a közeljövőben, csak lelassulunk. Remélem megértitek. :)]

3 megjegyzés :

  1. Aranyos ez a sorozat, csak nem értem koreaiéknál miért kell mindig üvölteni. Mintha félnének egyedül. :) De amúgy tényleg szórakoztató, örülök, hogy fordítjátok. Köszönöm a feliratot, mint mindig!

    Bár szerettem, hogy gyorsak vagytok, amíg fordítotok, bármilyen tempóban is, addig nagyon örülök. A németországi új életetekhez meg előre is sok sikert és boldogságot! Szomorú, hogy lassan mindenki elmenekül innen, de valahol érthető, ha tehetném, én is mennék. Remélem, megtaláljátok a számításotokat kint, és csupa szép élménnyel lesztek gazdagabbak.

    Legyen szép napotok, és várom a következő részt, akármikor lesz is kész. :D

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, szerintem ők nem is élveznék az egészet, ha nem üvölthetnének.

    Köszönjük. mi is reméljük, hogy minden összejön, Otthon nem sok mindent tudtunk volna kezdeni magunkkal, és itt jobbak is a körülmények, :)

    Köszönöm, hogy minidg kommentelsz és visszajelzel a fordításainkkal kapcsolatban. :3

    VálaszTörlés
  3. Hálásnak lenni nem fáradtság, és kimutatni sem. Legalábbis számomra. :)

    VálaszTörlés