Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2017. január 17., kedd

Toki wo Kakeru Shoujo 1.rész


Újabb projektem ez a minidorama, aminek csak 5 része van, de azért remélem, hogy tetszeni fog. ^^

Felirat: Ass Srt

Cím: Toki wo Kakeru Shoujo
Műfaj: Sci-fi, romantikus
Vetítés: 2016.07.09. - 08.06.
Főcímdal: AKB48 - LOVE TRIP
Záródal: NEWS - Koi wo Shiranai Kimi he

Szereplők:

Kuroshima Yuina as Yoshiyama Mihane
Kikuchi Fuma as Fukamachi Shohei / Ken Sogoru
Takeuchi Ryoma as Asakura Goro
Nekoze Tsubaki as Asakura Yui
Taguchi Hiromasa as Asakura Tsutomu
Yoshimoto Miyu as Zoe
Takahashi Katsumi as Miura Hiroshi
Nonami Maho as Matsushita Yuri
Igarashi Hinata as Matsushita Keita
Komatsu Kazushige as Yoshiyama Kyoji
Aran Kei as Yoshiyama Kaori
Ishii Momoka as Yoshiyama Naho
Yui P as Maekawa Yoko
Furuhata Seika as Ojou / Terasaki
Miura Toko as Erichin / Kinoshita
Yagi Rikako as Onishi Atsumi
Kato Shigeaki as Yano Kazutaka
Takahata Atsuko as Fukamachi Naoko
Hiraoka Takuma
Takatsuki Sara as Miho (2. rész)

A mini dorama egy 1967-es regény formájában megjelent történet feldolgozása (szerző: Tsutsui Yasutaka). A regénynek ezelőtt is több adaptációja készült, köztük egy népszerű anime film is.
A történet középpontjában a végzős Yoshiyama Mihane áll, aki takarítás alatt egy édes illatú szert talált az iskolai laborban, aminek hatására furcsa képességre tesz szert: képes lesz visszaugrani az időben és megváltoztatni a múltat. Az eleinte jó mókának tűnő időugrást később komolyabb döntések meghozatalára is használja. Mihane két legjobb barátja, Shohei és Goro-chan a lány minden lépését követik, közben mindketten romantikus érzéseket kezdenek táplálni iránta. 

Én a több feldolgozás közül még anno csak az anime filmet láttam, de az is nagyon tetszett, nemhiába, egy népszerű történetről van szó. A dorama nem minden aspektusból követi az általam ismert animének a történetvezetését, de szerintem igazán érdekes, és szórakoztató is egyben. A három fiatal színész rögtön belopta magát a szívembe és a köztük lévő barátság nagyon természetesnek hat. Igaz, hogy nyári doramáról van szó (szégyellem is magam, amiért csak most hozom), de mindenképpen megér egy próbát, ha másért nem, Kato Shigeaki idétlen ingjei miatt. :') 

- Majdnem elfelejtettem: A közepe felé lesz egy kis (egy-két sor) hiány, amit nem tudtam orvosolni. Ehhez a rawhoz nem találtam jó feliratot, valószínűleg valamit kivágtak a felénél, egy 15-30 mp-es jelenetet, de nincs lehetőségem nagyon plusz videókat töltögetni hozzá. A kivágott rész egyáltalán nem lényeges, csak gondoltam, szólok. :) -

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése