Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. május 5., szombat

Akai Ito 8. rész


Már csak három rész ebből a szuper doriból. ><

Felirat: Ass Srt

7 megjegyzés :

  1. Hű még egy ilyen felkavaró részt. Libabőrös lettem tőle. Ha a következő részben öngyilkos lesz a barátnője a srácnak, akkor kiakadok. Még ennyi drámát és csavart nem láttam egyik dorámába se. Alig fogom kibírni a következő részekig.

    VálaszTörlés
  2. Ezzel én is így vagyok, de még egy ilyen szánalmas embert aki erőszakot alkalmaz a barátnője... egy nő ellen. És az egészben Mei-t sajnálom Sara, A-kun, Taka, Mei-el is problémák lesznek. Huhh mozgalmas nagyon. Amúgy szerintem is a barátnője vagy az anyja lesz... nem hiszem hogy Mei lenne öngyilkos. De még ki tudja. Már nem tudok mit elképzelni ehhez a dorama-hoz :O , már várom.
    Oh és persze köszönöm, ezt a részt is. :Đ

    VálaszTörlés
  3. Hát igen... én az egészet egyben meg akartam nézni, és majdnem úgy is lett, annyira nem bírtam kivárni a következő részt. ><

    VálaszTörlés
  4. Elég felkavaró volt ez a rész szerintem is. Viszont akármennyire szerethet valaki valakit, akkor is megbocsájthatatlan az erőszak . Bár az pozitív volt , hogy Taka a végén belátta a dolgokat mielőtt meghalt. Szerintem A-kun barátnője lesz öngyilkos. Mondjuk az a lány a kezdetektől sem volt szimpatikus nekem. Ha a végén a sok haláleset és tragédia és kavarcok után mégis együtt lesz A-kun és Mei, akkor az csoda, ennyi nehézség után. Én sem bírtam ki , mert pl ezt a részt én megnéztem már 1x angolul, de a következőt tuti kivárom inkább :))
    Köszönöm a fordítást én is :)

    VálaszTörlés
  5. Taka szerette Mei-t, csak rosszul állt a dolgokhoz, de belátta a végén, hogy Mei A-kunt szereti. Szerintem Mei igazából csak sajnálatból járt Takával, mert nem volt bele szerelmes. Én már láttam végig, de nem lövöm le a végét A-kun barátnőjével kapcsolatban. Mondjuk én őt is megértem. A-kun volt az egyetlen, aki tényleg megértette őt, hiszen ugyanazon mentek keresztül gyerekkoruktól kezdve, a lány meg szépen beleszeretett, és nem akarja elveszíteni a fiút.

    VálaszTörlés
  6. És sajnos ilyen dolgok a való életben is elég gyakran előfordulnak. Ez egyik olyan dorama, aminek nagyon életszaga van, de pont ettől olyan kiváló. Sok olyan dolgokra mutat rá, ami mellett elmegyünk, mert nem akarunk tudomást venni róla.

    VálaszTörlés
  7. Való igaz. Életemben egyszer voltam olyanba szerelmes aki miatt végigjártam a féltékenység poklát. Valójában Ő ugyanígy volt velem. A végén inkább elengedtük egymást, mert nem akartuk megbántani a másikat. Ha igazából szeretsz valakit, akkor el is kell tudni engedni. Megszenvedtük mindketten az elválást, de most már legalább a boldog dolgokra emlékezhetünk vissza. Taka is felismerte ezt és nem akart még rosszabbá válni. Mei-t is sajnálom, mert sok mindenen ment keresztűl és még sok mindenen fog ezután is. Én speciál elitélem a nevelőszüleit. Ha valaki szülőként nevel valakit, akkor nem a vér számít hanem a szülő-gyermek kötődés. Én biztosan rég elmondtam volna, hogy kik az igazi szülei és nem hagynám hogy mástól tudja meg. Szerintem ha kiderül, akkor megint összeomlik a világa. És azt sem fogadom el, hogy valakit azért itéljenek el, mert a szülei vétkeztek, mint A-kunt. Egy csomó konfliktus a helytelen emberi viselkedésből ered a filmben. Elég tanulságos a film ilyen téren.

    VálaszTörlés