Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. május 4., péntek

Zenkai Girl 4. rész


Ittvaaan végre. >.< 
Ebben a részben talán egy kicsit jobban lehet szeretni Ayukawát. :3 De csak egy picit. >q< 

Felirat: Ass Srt

12 megjegyzés :

  1. És most jön ez a kérdés: ,,Miért pont most van vége?'' Ez a belekavarodvásos dolog. xD Te jó ég mintha Shota valami tojás és Wakaba meg liszt lenne. xĐ A gyerekek olyan aranyosak. De kíváncsian várom még mindig fejleményeket, sőt inkább izgatottan és kíváncsian. :Đ
    Köszönöm ezt a részt is! * . * Sok sikert a további részekhez. :Đ

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen az újabb részt! Izgi lesz ez a rész is , abból kiindulva, hogy mivel lett vége. :)

    VálaszTörlés
  3. Daisuke.. Éppen azért, hogy megőrüljünk. >.< Liszt meg tojás. xD ♥

    Nagyon szívesen.:3

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm ezt a részt is. Most már kezdem elfogadni a csajt is és kíváncsi vagyok a következő részre. A gyermeki gondolkodásmód meg olyan üdítő benne. Imádom őket.

    VálaszTörlés
  5. Nincs mit. :3 Itt egy fokkal jobb már a karaktere, lehet látni a fejlődését. :D

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a feliratot. Kíváncsi vagyok a következő részere is.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen a 4. rész, szuper volt. Kissé furi a főszereplő csaj, de nagyon bírom. Aranyos volt az utolsó mondata, jót mosolyogtam rajta. Egyre kíváncsibb vagyok a folytatásra.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szívesen.:D Igen, az a mondat... szegény So-chan csak nézett, hogy most mi van..:,D

    VálaszTörlés
  9. Én is köszönöm ezt a részt is. Nagyon vártam már :) Azt hittem a csaj, soha nem vallja már be magának h tényleg beleszeretett a srácba :) Bár arra végképp nem számítottam , hogy a srácnak is egyből random benyögi:) Azt várom már csak , mikor esik le a csajnak , hogy nem minden a pénz.Bár valahol megértem őt is , olyan gyerekkor után amit átélt szegény. :)

    VálaszTörlés
  10. Hát úgy látom, én vagyok az egyetlen, akit még mindig irritál ez a nő. :) Annyira nem bírom elviselni sem ezt a mániákus pénz és hatalom imádatot, sem azt, hogy mindezt képes egy ember, sőt, egy gyermek elé helyezni. Pedig pont ő az, akinek meg kéne értenie, milyen kemény munka mellett egyedül nevelni egy gyereket, hiszen éppen ezért kell neki vigyáznia az ügyvédnő kislányára, mert az anyja sosem ér rá. Nem tudom, én még most sem érzem azt, hogy kedvelhető lenne ez a karakter, és főleg a srácot nem értem. Neki, aki itt bárhogy is nézem, egy szülő, hiába nem övé a gyerek, amikor párt választ (na jó, ez most úgy hangzik, mintha egy állatról lenne szó :D), figyelembe kéne vennie azt is, hogy a gyermekének megfelelő lesz-e az, akivel össze szeretné kötni az életét. Oké, Pitaro édes kisfiú (imádom a karakterét), de egy ilyen arrogáns és öntelt nő mellett milyen gyerekkora lenne, most őszintén? So-chant megértem a döntése miatt, a csaj gondolkozás módját viszont semmiképpen nem tartom elfogadhatónak. Akkor se, ha ő maga megtapasztalta a szegénységet. De azért kíváncsi leszek, mit hoznak ki ebből a szituációból, amivel véget ért a rész. :) Köszönöm (gyors) a fordítást!

    VálaszTörlés
  11. Érdekes visszaolvasni a különböző véleményeket. :) Audry, amit mondasz, igaz. :) De én olyan személy vagyok, aki mindig a jó dolgokra figyel, hiszen azt sem várhatjuk hogy az egyik pillanatról a másikra megváltozzon. A pénz tényleg nem boldogít, ezt So-chan be akarja bizonyítani, de annak aki ilyen hatalmas álmok mellett nőtt fel, és meg volt győződve róla, hogy el fogja érni és csak így lehet boldog, ez nem könnyű feladat. Ezért nem lehet hibáztatni, de az arrogancia valóban irritáló. Ezért örültem egy kicsit, mikor a végén ilyen tudatlanul elmondta azt, amit lehet még ő maga sem tudja, mit jelent. :) So-chan pedig egy kis naív apuka, aki csak mepróbálja a jót látni benne, bár szerintem a legtöbb részt csak beleképzeli. :))

    VálaszTörlés