Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2014. március 28., péntek

Bride of the Century 7. rész


Felirat: Ass Srt

2 megjegyzés :

  1. Halihó! :D
    Pár napja kezdtem el a sorozatot, most végeztem a hetedik résszel. :D Bár még mindig fura nekem egy koreai sorozat (szám szerint ez a negyedik, amit megnézek XD) és kicsit szappanopera-fílingem van, attól még nagyon tetszik. :D A történet sem rossz, de azt hiszem, bevallhatom, hogy Hongki visz mindent. ;D Érdekes a karaktere, de a fintoráért mindent!! :DD Ez a harmadik szerep, amit látok tőle, és hát egyre jobban imádom... :D
    Köszönöm szépen a fordítást, és kitartást a további részekhez! ;)

    Valamelyik résznél írtad, hogy szóljunk, ha találunk hibát. Az 5. vagy a 6. részben (hirtelen nem tudom, melyik volt) volt egy sor, ami épp csak egy pillanatig látszott. Talán "Olyan" kezdetű mondat volt, nem biztos, nem tudtam elolvasni. XD Annyira nem volt vészes, csak gondoltam, értékelnétek, ha szólok. :) (Bocsi, ha nagyon kukac vagyok. XD)

    VálaszTörlés
  2. Oh, egy újonc a koreai drámák világában? :))
    Oh, igen a fintora! :3 Imádom! ^^ Én akkor vagyok a padlón, ha bevágja azt, "Na, látod mit tudok?" vagy "Na, kivel kezdtél ki?" fejet, mint, mikor a showcasen megcsókolja Doorimet. :))

    Hongkinak csodálatos személyisége van és remélem továbbra is ilyen jó véleménnyel leszel róla. :)

    Nincs mit és köszönjük! :DD

    Köszi, megnézem és szólok Sayának. :))

    VálaszTörlés