Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. május 21., hétfő

Akai Ito 11. / Utolsó rész. :)


Éééééés egy újabb befejezett projekt. :)
Köszönjük Shizunak ezt a gyönyörű dorit. ♥ Azt hiszem, nagyon sok embernek a szívéhez nőtt. :3

Felirat: Ass Srt


16 megjegyzés :

  1. Nos megint csak a sorozat végén írok :) Nagyon tettszett.Jó doramákat tudsz/tudtok választani :) Köszönöm az egésznek a gyors fordítását :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a befejező részt. Megkönnyeztem ezt a részt, pedig minden elrendeződött a végére. Ez a sorozat is a kedvenceim közé fog tartozni. Nagyon sok mindent belesűrítettek ebbe a drámába ami miatt végig nagyon izgalmas volt, de ugyanakkor mégis tele volt megható részekkel. Az ilyen sorozatokból sok mindent tanulhat egy fiatal ami miatt érthető hogy miért készítenek ilyen drámákat japánban. Kár hogy nyugaton és itthon nem készítenek ilyeneket. Minél több ázsiai filmet nézek, annál inkább borzaszt a sok szemét amit mostanában amerikában készítenek.

    VálaszTörlés
  3. Serane, teljesen egyetértek. :) Anya és a barátnője is szóvá tette ezt. Hogy mennyire mások a japán filmek mint az amerikaiak. Itt még egy csók is nagy dolognak számít és rengeteg tanulság van benne. :) Sajnos ezt sokan nem tudják, vagy nem akarják tudni .

    VálaszTörlés
  4. Juj.. Köszönöm, már nagyon vártam.. Imádom Junpei-t.. <3

    A mozitis le fogjátok fordítani? :D

    Mégegyszer köszi.. már töltöm is.. ^^

    Detti

    VálaszTörlés
  5. Nincs mit. :) Nem hiszem, hogy a moviet lefordítjuk de persze Shizutól függ az egész. :) A movieban ugyanaz van szinte mint a doriban csak néhány kimaradt jelenet van benne. Szóval szerintem nem valami érdekes. >w<

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm az utolsó részt, és az egész dorama-t. * . * Örülök hogy láthattam. :Đ <3

    VálaszTörlés
  7. köszönöm szépen.:) megint csak egy jó sorozatot könnyeztem meg.:D

    VálaszTörlés
  8. Amúgy mindig kíváncsi voltam, hogy Sara vajon tényleg nem emlékezett semmire, vagy csak nem akart emlékezni. Mert én egyik lehetőséget sem tartom kizártnak.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon köszönöm,most pótolom a hiányzó részeket.
    Köszönöm a munkátok:)

    VálaszTörlés
  10. Manikaa, Gabi, nagyon szívesen!:3 Örülök, hogy tetszik!^o^
    Kuroyume, igen, sajnos az a helyzet, hogy ami történt Saraval, az nem éppen vidám dolog.:/ Eléggé érzékeny lelkű volt, és nagyon kiborult, mert azt hitte Mei elárulta, pedig bízott benne és végtére is ő volt az első igazi barátja. Szerintem ezt nem tudta feldolgozni...>< Szerintem amúgy jobb neki, hogy felejtett valamennyit, mert nem marad az a seb a szívén, amit Mei árulásának hitt.
    MinHee, örülök, hogy tetszik!^o^ Bocsi, de nem hiszem.:/ Ahogy Saya mondta, ugyanaz a movie, ugyanazokkal a szereplőkkel. Nem rossz, de sztem nem lenne nagyon értelme.:/

    VálaszTörlés
  11. Nagyon köszönöm a fordítást. Aranyos és egyben drámai sorozat volt.

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm a fordítást jó kis sorozat volt.

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm szépen a fordítást! :):):) Nagyon ügyesek vagytok! :)
    Csak a héten jutott időm a filmnézésre és sikerült megnéznem ezt a sorit! :) Nagyon köszönöm, h megcsináltátok! Nagyon élveztem ezt a történetet! Nem éppen egy szokványos story és pont ezért volt lebilincselő és tanulságos! :)
    Még egyszer nagyon köszönöm! :):):)

    VálaszTörlés
  14. Szívesen mindenkinek és örülök hogy tetszett ^^

    VálaszTörlés
  15. Köszönöm, nagyon szuper volt ez a sorozat. (^_^)/

    VálaszTörlés
  16. Kedves Shizu!

    Nagyon szépen köszönöm a fordítást.
    Bevallom, nem igazán figyeltem fel rá, csak mikor azt olvastam, gyönyörű történet. Erre figyeltem fel, és döntöttem úgy, hogy belekukkantok.
    Őszintén szólva, egyáltalán nem találtam gyönyörűnek a történetet. Inkább végtelenül szomorú, elgondolkodtató, és megható... azt hiszem így jellemezném inkább.
    A vörös fonal jelentése, a gondolat amit közvetít, viszont valóban gyönyörű, és romantikus.
    Picit túlzónak tartottam a sok tragédiát ahhoz, hogy reális legyen a történet, és azon főleg csodálkoztam, hogy ennyi minden hatására Mei és A-kun hogy tudott ilyen erős maradni. Egy normál 15-16 éves gyerek képtelen lenne ennyit elviselni.
    Ettől eltekintve érdemes volt megnézni, örültem a végének. A főcímadó dal pedig valóban negyon szép, és fülbemászó. Köszönöm még egyszer.

    VálaszTörlés