Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. május 22., kedd

Code Blue 6. rész


Itt sírni fogtok. >w< Én remegtem. >q< 

Felirat: Ass Srt

4 megjegyzés :

  1. Köszönöm ezt a részt is. El sírtam magam a végén. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kinek hogyan alakul majd a sorsa a sorozat alatt.

    VálaszTörlés
  2. Vártam, mikor sírja már el magát, mert biztos voltam benne, hogy ez lesz a vége. Nem mindig értem Aizawa döntéseit és viselkedését (helikopteres résznél pl), de bármilyen hűvös és elutasító, tudni lehetett, hogy végül megtörik, mert ő is csak ember. Nagyon tetszett a rész, és a fordítás is. Most tele vagyok érzésekkel, szeretem, amikor egy történet megmozdít bennem valamit, amikor nem csak nézek ki a fejemből, és lépek tovább egy perccel a vége után, hanem tényleg feltöltődöm. Biztos vagyok benne, hogy még egy óra múlva is bennem lesznek ezek az érzések. Szeretem Aizawa karakterét, de talán most először volt igazán őszinte és emberi a sorozat eleje óta. Pi meg jól hozza ezeket a szenvedő karaktereket, szóval örülök, hogy ő kapta ezt a szerepet, tökéletesen illik rá.
    Viszont úgy érzem, hogy Fujikawából (Ez a neve?) lassan már elég ennyi. Kicsit túlságosan előtérben van folyamatosan ahhoz képest, mennyire szánalmasan béna szerencsétlen. Nem veszi komolyan a munkáját, közben nem érti, miért nem szállhat helikopterre. Engem már kicsit irritált ez a fekete mágia dolog. Főleg, hogy a legvégén is megjegyezte, hogy azt hitte, az, mindezt a felettese előtt, ezzel még komolytalanabbá téve magát. Lassan már kezd számomra kilépni a szerethető karakterek köréből. Egy orvos ne legyen már ennyire ügyetlen és gyerekes. A színész viszont jól hozza a karaktert, szóval az alakításával nincs gondom.

    Bocsi, hogy ennyit írtam, de már elvonási tüneteim voltak. Nagyon köszönöm az új részt, örök hála érte. :D

    VálaszTörlés
  3. Jah igen, azért a végén én is bekönnyeztem egy kicsit. Annyira beleképzeltem magam csóri srác helyébe, hogy mit érezhet, főleg azok után, hogy előtte mondta, hogy már külön élnek, és nem törődik vele a nagyija (valami ilyesmit mondott, nem emlékszem szó szerint). Szóval egyszerre volt megható és megrázó az egész. Amúgy még mindig ezen kattogok, hihetetlen. Lehet, hogy megnézem még egyszer a végét. :) Tényleg, ha már nem bírtam megállni még egy hozzászólás nélkül, még kiemelném azt a részt is, amikor próbálja lefogni a nagymamáját, aki tolvajnak nevezi, és követeli tőle a pénzét. Az volt még egy nagyon durva rész számomra. És Pi arca annyira hiteles volt szerintem, ez a félig merev álarc, ami mögött ott bújkált a kétségbeesés. Tudom, hogy vannak, akik szerint Tomo nem jó színész, de én elhiszem neki, amit el akar hitetni velem. Mindegy, hogy Akirát játszik, vagy Aizawát, mindegy, hogy retardált idétlen szerepet kap, vagy komoly és erős karaktert.
    Most már tényleg befejezem, mert lassan egy novellát kitesz a kommentem hosszúságra. (Az elvonási tünetek eredménye... :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Audry: én is feltöltődtem érzelmekkel miközben fordítottam. Tényleg kezd a történet nagyon hiteles és izgalmas lenni. Yamapit imádom, irtó jó színész, bármit eljátszik, amit kiosztanak neki és mindig a legjobbat hozza. :)
      Örülök, hogy tetszett nektek ez a rész. Én is kicsit könnyeztem a végén (nagyon megható). És ezek után már csak még több érzelem és izgalom jöhet! :D

      Törlés