Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. május 15., kedd

News - Music Station Summer Time Live


Itt a nyááár. :D (Nálunk éppen esik az eső... xD) Kyoko lefordítot még egy Live-ot. *-* Ezt a számot annyira imádom, mindig felpörget és a fiúk is édesek. *vv* És a tánc is annyira jóó. >w<
És kb harmadik nézésre vettem észre, hogy a végén mit csinálnak Pi-channal a szólónál. :,,D

5 megjegyzés :

  1. Köszönöm. Annyira örülök ennek a fordításnak is, mert Én csak általatok tudok ilyeneket nézni és imádom Őket. Lehet régi a szám, de nagyon jó a zenéje és a szövege is. Biztos sokat fogom ezt is hallgatni. A fiúk olyan fiatalok és gyerekesek még itt,de ettől aranyosak. :)

    VálaszTörlés
  2. Szívesen, én is annyira szeretem. *-* A fiúk még mindig gyerekesek. XD Talán jobban, mint régen. :D ♥

    VálaszTörlés
  3. Oh, köszönöm ezt a számot. Az egyik kedvencem tőlük. Olyan kis vidám. * . * :Đ

    VálaszTörlés
  4. Erről a dalról nekem az aranyos szó jut eszembe. Mind a szöveg, mind a zene olyan kis édi. A fiúk is aranyosak, és tényleg elég kisfiúsak még, bár Yamapi már nem annyira, neki már férfias arca van itt a többiekéhez képest.
    Bár News terén nem vagyok túl művelt *Yamapi és KHJ imádata miatt még nem volt ideje rájuk*, de hallottam tőlük már pár számot, ami tetszett. Ez is közéjük tartozik. A videót még nem láttam, úgyhogy köszönet érte, a feliratért meg főképp. :)

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy tetszett. :D Hát Pi-chan csak kívülről férfi, belülről még egy nagy gyerek. >w< Remélem, ha időt szakítasz rájuk, meg fognak tetszeni a számaik. ^w^

    VálaszTörlés