Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. május 1., kedd

Papadoru 1. rész


Egy kis meglepi. :D Chinatsuval elkezdtük közösben Ryo-chan új doriját. ^^ Hát meg kell mondjam.... én már az első rész után imádom. :D ♥♥ Ryo-chan tényleg nem semmi színész. *--*

Cím: パパはアイドル! / Papa wa Idol!
Egyéb cím: Papadol
Hossz: Még fut
TV-adó: TBS
Sugárzás: 2012. április 19-től


A történet:

Nishikido Ryo saját magát játsza, és egy nap találkozik egy egyedülálló anyával, akinek három gyereke van. Ryo persze azonnal beleszeret a nőbe, és összeházasodnak. De vajon milyen lehet egy idol élete, aki nemcsak énekes, színész, hanem férj, és apuka is?
A dorama az 1987-es, Mama wa Idol című dorama remake-je, amelyben annak idején Nakayama Miho alakította saját magát.

Főbb szerepekben:



Felirat: Srt

Jó szórakozást. :)

9 megjegyzés :

  1. Őszintén szólva én nem vagyok nagy NEWS rajongó, ez nem azt jelenti hogy nem szeretem őket csak... nincs rájuk időm. Azt is tudom hogy onnan már kilépett, de míg benne volt láttam koncerteket, meg ilyeneket. Valahogy mindig ódzkodtam tőle. Valahogy furcsa volt, de a Zenkai Girl-ben való szereplésével kicsit jobban megszerettem. És most itt van a saját szerepében... hát nagyon kíváncsi leszek ám rá. Kanjani8-ra még annyi figyelmet se érkeztem szentelni, egyedül a Countdown-on láttam őket... hát viccesek vagy mik, gondoltam. xD

    Érdeklődéssel várom, köszönöm!
    És így utólag... szerintem nem baj hogy ha ti is fordítjátok, mert mondjuk pl. Hey!Sei!Girls FS lefoglalt egy két dolgot, és Hey!Say!JUMP koncertet várok évek óta... no meg a Hidarime Tantei EYE-t 2,5 éve.
    Ti legalább tényleg megcsináljátok amit meg kell. Bocsi a hosszúság ért. >×<

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ryo...... :) Megint remekel :) szerintem ez lesz a tavasz legjobb doramaja számomra . :)
    Én nagyon szeretem a Kanjani8 összes tagját így külön öröm volt amikor megtudtam a 8 uppers után ujra együtt játszanak még pedig egy doramaban saját magukat alakítva :)Ezt az örömöt követte az hogy megláttam elkezdtétek fordítani :) A Kanjani8 Minden tagja szerintem nagyszerűek mint színész és ugyan ez a zene iparban is igaz:) Ganbatte a fordításhoz és kíváncsian várom a folytatást . ^^♥♥ Arigatou

    VálaszTörlés
  4. Daisuke, remélem megszereted a filmet. :)))
    Any én nem vagyok nagy Kanjani8 fan, de ennek a dorinak köszönhetően, szerintem az leszek, mert jobban megismerem a tagokat. :) És mert most már csak ott tudom nyomon követni Ryo-chan énekes pályafutását. >< Nagyon szívesen. :333

    VálaszTörlés
  5. Belenéztem, de megmondom őszintén. Ez a dorama nem az én műfajom. Nem mondom, hogy rossz, de nekem nem jön be az első rész alapján.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a feliratot, nagyon megörültem mert nagy Ryo rajongó vagyok. Még egyszer köszönöm és várom majd a többi feliratot is.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szívesen. :3 Amint kijön a második részhez is az angol, nekiállok. :))

    VálaszTörlés
  8. Kuroyume Hizaki: Én azért remélem, hogy a többi rész jobb lesz. Előzetes hírek alapján én viccesebbet vártam....

    VálaszTörlés
  9. Hát megnéztem, ha már fordítjátok, de igazán véleményt mondani egy rész alapján nem tudok. Az azonban elszomorító, hogy ezeknek a srácoknak tényleg mindent a munkájuk mögé kell rendelni. Nagy áldozat lehet ez számukra, de gondolom, megéri. Köszi a fordítást, meglátjuk, miből lesz a cserebogár a későbbiekben. :)

    VálaszTörlés